28 oktober 2021

HRM

PERSONEELSSHOP VOOR ISK-BEDRIJVEN: TWM BIEDT INTERESSANTE SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDE VOOR MEDEWERKERS

Het merendeel van de twintig ISK inkoopprojecten biedt direct voordeel aan de bij het Kempische inkoopcollectief aangesloten lidbedrijven van OBGB, OE, OVBRM en POB. Een aantal projecten richt zich op voordeel voor medewerkers. En daar komt vanaf oktober 2021 een zeer interessant concept bij: in samenwerking met het Bladelse lidbedrijf TWM biedt ISK haar aangesloten leden een volledig verzorgde, exclusieve personeelsshop. Daarmee kunnen ondernemers een mooie kosteloze secundaire arbeidsvoorwaarde bieden aan hun medewerkers. TWM is een zelfstandige werkmaatschappij binnen de TOM-Group in Bladel en richt zich op de zakelijke markt. De TOM-Group is een internationale e-commerce organisatie met naast TWM, 14 consumentenwebshops, een fysieke winkel en actief op nationale en internationale platformen als Bol.com en Amazon. Binnen de TOM Group werken ruim 650 medewerkers.

Wim van Eijk, voorzitter van ISK: ‘Inmiddels werken we binnen meerdere projecten samen met één van onze leden uit de regio en ik ben er erg trots op dat we dit aanbod kunnen doen. Lokaal zaken doen geeft toch nét dat beetje extra.’ TWM biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van een personeelsshop, volledig in de look & feel van het individuele lidbedrijf. Tom te Riele, CEO van TOM Group geeft aan dat er tijdens de zomer hard gewerkt is om het project samen te kunnen presenteren: ‘ We bieden medewerkers alle ruim 400.000 unieke producten van TWM met een exclusieve korting aan. Werknemers profiteren als consument in wezen van de zakelijke groothandelsprijzen die de werkgever voor hen heeft gefaciliteerd.’ Een interessante extra service en arbeidsvoorwaarde voor personeel. Voor werkgevers zijn er geen kosten aan verbonden voor het inzetten van de personeelsshop, ook niet aan het eenmalig inrichten van de personeelsshop. TWM neemt alle kosten voor haar rekening.

Alle producten in de personeelsshops zijn gebaseerd op groothandelsprijzen waarmee er mooie kortingen ten opzichte van consumentenprijzen kunnen worden aangeboden. Tom te Riele: ‘Inmiddels hebben we een enorm assortiment op het gebied van fiets, fietsonderdelen- en accessoires, speelgoed, sport, boeken, brillen, auto-accessoires, feestartikelen, artikelen voor huis en tuin, dierenbenodigdheden en health & beauty. Kortom alles in de non-food vrijetijdssector. We bieden daarnaast een uitstekende service met onze professionele klantenservice.’ ISK heeft zich verzekerd dat het project geen bedreiging vormt voor de lokale bedrijven. ‘Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten de overstap gemaakt hebben naar online bestellingen. Door middel van het bundelen van de regionale inkoopkrachten, hebben we juist de verzekering dat de ontzorging, techniek, bezorging en service bij een lokale speler ligt.’ geeft Wim van Eijk aan. Uiteraard voorzien de systemen, waar TWM al jaren mee werkt, dat er sprake is van een snelle levering en de mogelijkheid om te verzenden naar huisadressen binnen de gehele EU. Peter Boeijkens, verantwoordelijk als Business Unit Manager voor TWM benadrukt dat dit unieke concept er niet alleen is voor het personeel: ‘Voor werkgevers ligt er een mooie kans om bij speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst of verjaardagen iets extra’s te doen via de personeelsshop met vouchers of waardebonnen. Daarnaast kunnen werkgevers ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen producten kopen via de groothandel voor eigen gebruik. Ook kan er voor medewerkers het fiscaal interessante project van bedrijfsfietsen worden opgetuigd. Dat is ontzorging ten top!’ En laat dat nou precies één van de ISK-doelstellingen zijn!