18 april 2023

Otto van den Boogaard benoemd tot CEO van High Tech Campus Eindhoven

EINDHOVEN - High Tech Campus Eindhoven (HTCE), de toonaangevende innovatiecampus voor technologieontwikkeling in Europa is verheugd om aan te kondigen dat Otto van den Boogaard vanaf 1 mei 2023 de nieuwe CEO wordt. Van den Boogaard heeft meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed, met een sterke focus op asset management en ontwikkeling. Hij zal samen met de recent aangestelde CFO, Hielke Lamsma, het team van HTCE leiden bij de verdere groei en succes van de Campus.

De huidige directeuren, Jan-Willem Neggers en Freek Smolders, hebben de afgelopen elf jaar de Campus geleid en onder hun supervisie is er aanzienlijke groei, een toename van het aantal nieuwe partners en uitbreiding van het innovatie-ecosysteem van de Campus gerealiseerd. Zij zullen beiden hun managementposities neerleggen.

"Ik ben vereerd met de benoeming tot CEO van de HTCE, de beste plaats voor hightech bedrijven en hun medewerkers. Samen met het team gaan we de volgende fasen van het HTCE-masterplan ontwikkelen en uitvoeren, waarmee wij bijdragen aan de groei en welvaart van Eindhoven en de Brainport regio,” aldus Otto van den Boogaard.

Hermann T. Dambach, Managing Director bij Oaktree: "Namens de Board of Directors wil ik Jan-Willem Neggers en Freek Smolders bedanken voor hun toewijding en bijdrage aan het succes van de Campus in het afgelopen decennium. We kijken uit naar de samenwerking met Otto van den Boogaard en Hielke Lamsma om het park uit te breiden en het hightech ecosysteem van Eindhoven verder te ontwikkelen.”

Foto:
Otto van den Boogaard