Ga terug

7 september 2021

Leisure & Cultuur

Open Toptrouwlocatie Route bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Trouwplannen? Op zondag 26 september 2021 is er een nieuwe editie van de Open Toptrouwlocatie Route. Fletcher Trouwen zet de deuren open van populaire trouwlocaties, waaronder Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne, voor toekomstige bruidsparen. Dé dag om de zoektocht naar de perfecte locatie te starten!

Voormalig klooster
De Open Toptrouwlocatie Route biedt toekomstige bruisparen de gelegenheid om o.a. de meest unieke trouwlocatie van Noord-Brabant, Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, te bezoeken en inspiratie op te doen voor de huwelijksdag. De historische locatie ligt midden in een groot landschapspark van 15 hectare groot en heeft vroeger dienst gedaan als klooster. Het hotel beschikt over een authentieke kapel, diverse sfeervolle zalen, de culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Deurne en een royaal terras wat diverse mogelijkheden biedt voor een complete huwelijksdag. De 99 luxe hotelkamers bieden de mogelijkheid aan het bruidspaar om na afloop van de huwelijksdag met alle bruidsgasten te blijven overnachten.

Toekomstige bruidsparen zijn op zondag 26 september van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur en worden op locatie feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels en iets lekkers. Samen met de trouwspecialist worden alle mogelijkheden voor een huwelijksdag besproken en krijgen de gasten een inspirerende rondleiding om de sfeer te kunnen proeven van deze unieke locatie.

Meedoen is makkelijk!
Er samen op uit gaan en één of meerdere Fletcher trouwlocaties bezoeken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kan heel makkelijk. Gasten kunnen alle locaties bekijken en zich vooraf aanmelden via www.trouwenbijfletcher.nl/opendag. Zo kan de locatie het bezoek inplannen en is er alle tijd voor de ontdekkingstocht naar dé droomlocatie.