1 augustus 2022

Tech, Ict & Smart

Ondernemers in Oosterhout kiezen voor glasvezel van DELTA Netwerk!

Na succesvolle campagne wordt gestart met aanleg.

De afgelopen drie maanden heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen in Oosterhout. Na het succes van de campagne voor de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen aan de zuidelijke kant van Oosterhout is er nu ook goed nieuws voor alle aanmelders van de bedrijventerreinen gelegen aan de noordelijke kant van Oosterhout. Er is veel interesse voor een glasvezelaansluiting van DELTA Netwerk. Het aantal aanmeldingen is ruim voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen. Dit betekent dat de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen Beemdenbuurt, De Wijsterd, Havenweg, Statendam, Weststad Fase I en II en Weststad III binnenkort kunnen profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet.

Lokale samenwerking
Dankzij het enthousiasme van de ondernemers en bewoners en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk. De campagne is gevoerd in nauwe samenwerking met diverse lokale telecomaanbieders.

Aanleg van het glasvezelnetwerk
De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen ruim voor de start van de aanleg meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website deltanetwerk.nl/oosterhout of contact opnemen met DELTA Netwerk via 088 – 63 800 88.
Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen zich alsnog aanmelden bij één van de lokale telecomaanbieders of via deltanetwerk.nl/oosterhout.