Ga terug

26 maart 2020

Financieel & Juridisch

Nieuwe managing partners voor Boels Zanders

Harm Heynen en Remco Rosbeek zijn benoemd tot managing partners van Boels Zanders. Uiteraard staat alles momenteel in het teken van Corona. Niettemin is het voor ons kantoor belangrijk dat we invulling blijven geven aan onze plannen en ambities.

Harm Heynen (42) is huurrechtspecialist en partner in de vastgoedpraktijk van Boels Zanders. Hij zal binnen het bestuur de rol van voorzitter op zich nemen. Remco Rosbeek (49) is als partner ondernemingsrecht verantwoordelijk voor de financierings- en zekerhedenpraktijk van Boels Zanders.

Beide managing partners zullen samen met huidig financieel directeur Johan Verhagen het dagelijks bestuur van Boels Zanders vormen. Zij volgen Andries Houtakkers en Jeroen Oehlen op. Andries Houtakkers is recent benoemd als wethouder in Sittard-Geleen en partner ondernemingsrecht Jeroen Oehlen zal zich weer volledig toeleggen op zijn praktijk.

Het nieuwe bestuur zal de ambities van het kantoor gericht op groei, klantgerichtheid en 'slimmer werken' verder gaan uitbouwen. Algemeen directeur Chantal van Oijen heeft haar opdracht om daarvoor het fundament te leggen volbracht en gaat zich nu richten op een nieuwe uitdaging buiten ons kantoor.

Over Boels Zanders

Boels Zanders is het grootste full service advocatenkantoor van Zuid-Oost Nederland. Vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigt zij dagelijks de belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen. Boels Zanders staat in de landelijke top 25 van grootste advocatenkantoren. www.boelszanders.nl

Gerelateerd