Ga terug

14 januari 2019

Innovatie & Duurzaamheid

Natuur en voorzieningen om de hoek

Vlak voor de kerstdagen startte de verkoop van 68 woningen in het buurtschap 'Brabant op z'n best' aan de rand van Veghel. Heerlijk buiten wonen te midden van landerijen, met winkels en basisschool op slechts 5 minuten fietsen! Het project ligt centraal in de regio tussen Helmond, Eindhoven en Den Bosch. Ook Nijmegen is binnen 30 minuten bereikbaar. Tweekappers in diverse varianten

Het plan biedt een grote variatie aan woningtypen. Zo zijn er onder andere 6 typen twee-onder-een-kap woningen. Van 115 tot wel 185 m² woonoppervlak! De woningen bieden veel opties en uitbreidingsmogelijkheden zodat je er helemaal jouw ideale huis van kunt maken. Bekijk alle woningtypen »

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur t/m aanstaande donderdag 10 januari 2019. Daarna worden de woningen toegewezen en nemen de makelaars contact op met de kandidaten voor het inplannen van een verkoopgesprek.

Open het inschrijfformulier »

Het nieuwe huis inrichten

Alle woningen hebben tal van opties en uitbreidingen, doe alvast inspiratie op met het inspiratiemagazine Kies. Lees over alle mogelijkheden voor het uitbreiden, indelen en afwerken van de woningen. Realiseer jouw droomhuis!

Gerelateerd