Partner

17 mei 2022

NieuwsRetail & Marketing

MyTalentBoard gaat strategisch partnership aan met nieuwe aandeelhouder Driessen Groep

Om onze groeiambitie waar te maken, zijn we eind 2021 op zoek gegaan naar een nieuwe aandeelhouder. Een partner met wie we samen nog relevanter kunnen zijn voor onze klanten, partners én medewerkers. Met trots maken wij bekend dat MyTalentboard in Driessen Groep die nieuwe aandeelhouder heeft gevonden.

Driessen Groep is een familie van bedrijven in het domein van mens en werk en gespecialiseerd in de sectoren overheid, onderwijs en zorg met het gezamenlijke doel: werkgeluk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

Wij gaan gezamenlijk bouwen aan een lange termijn relatie, passend bij de strategie van de gezamenlijke groep. Net als Driessen Groep geloven wij in de impact van werkgeluk. De kennis en innovatiekracht van de familie van bedrijven - gecombineerd met ons unieke online platform voor het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van mensen en organisaties - maken het mogelijk om de gedeelde strategische visie versneld uit te rollen.

Ad van Zutphen, COO van Driessen Groep: “Een van de belangrijkste onderdelen om werkgeluk mogelijk te maken, is het ontwikkelen van talent, voor zowel mensen als organisaties. Wij zijn daarom verheugd dat we MyTalentBoard, een organisatie die zich focust op talent, mogen verwelkomen binnen onze familie van bedrijven. Ook onze gedeelde visie op de toekomst, heeft een belangrijke rol gespeeld in het aangaan van dit partnership. MyTalentBoard is een prachtige aanvulling aan de al bestaande bedrijven binnen Driessen Groep en levert een essentiële bijdrage in de verwezenlijking van onze strategie.’’

Meer informatie over Driessen Groep vind je op www.driessengroep.nl

Vragen over deze samenwerking? Bel of mail ons!