2 december 2021

Tech, Ict & Smart

MultiBel wint een FD Gazelle Award 2021

‘s Hertogenbosch, 2 december 2021- MultiBel is een van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee sleepte het bedrijf een FD Gazelle Award 2021 in de wacht.

De FD Gazelle is een ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad. Het gaat om awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Alle FD Gazellen worden ingedeeld in twaalf categorieën, onderverdeeld in vier regio's (noord, zuid, oost en west) en drie omzetgroottes (klein, middelgroot en groot). De top drie binnen deze categorieën ontvangen de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award.

Trots
Maurits Knopjes, directeur van MultiBel, is blij met deze award. “Er zijn zoveel bedrijven in Nederland, om dan alsnog bij de snelst groeienden van Nederland te horen: ik kan niet anders zeggen dat wij daar bijzonder trots op zijn.”

MultiBel biedt een alarmeringsoplossing waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid gebracht worden en continuïteit gewaarborgd is.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u interesse in een interview met MultiBel? Neem dan contact op met Victor-Jan Vanparijs via www.continews.nl/contact/. Dit bericht is aangeboden door Continews in opdracht van MultiBel.

Over MultiBel
MultiBel biedt een alarmeringsoplossing waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid gebracht worden en continuïteit gewaarborgd is. Onze klanten gebruiken MultiBel o.a. bij de BHV, brand, ontruimingen, storingen, IT-problemen en agressie. Wij kunnen calamiteiten niet voorkomen maar wel helpen om de schade te beperken.