Partner

16 oktober 2023

Tech, Ict & Smart

MindYourPass daagt organisaties uit tijdens oktober Cybersecurity Awarenessmaand

MindYourPass, het cybersecurity bedrijf dat vanuit de High Tech Campus heel Nederland en de rest van de wereld veiliger maakt door middel van hun unieke wachtwoordmanager, daagt organisaties van 50 personeelsleden of meer uit.  

Veel organisaties denken dat een willekeurige wachtwoordmanager ervoor zorgt dat het met hun wachtwoordsecurity wel goed zal zitten. Maar bij MindYourPass merken ze iedere keer dat ze dat controleren bij klanten via hun wachtwoordscan dat minder dan 10% van de medewerkers die wachtwoordmanager ook daadwerkelijk gebruikt voor sterke wachtwoorden.  

In plaats daarvan gebruiken ze zwakke, makkelijk te onthouden wachtwoorden (veelal ook nog op meerdere plekken, al dan niet zakelijk en privé mixend) of hebben ze ergens een document waarin ze de wachtwoorden bewaren en die kopiëren ze eruit om ze in het wachtwoordveld te plakken.  

Daarom bedacht MindYourPass ter gelegenheid van oktober Cybersecuritymaand de volgende challenge: scoort de organisatie 10% gebruik van de wachtwoordmanager of hoger (functie browser uitgesloten) dan is de wachtwoordscan geheel kosteloos! 

 Geef je op voor de Challenge via: Klik hier en wij nemen contact op om via de wachtwoordscan het daadwerkelijke gebruik van wachtwoorden in de organisatie in kaart te brengen. 

Afbeelding met Graphics, Lettertype, grafische vormgeving, cirkel

Automatisch gegenereerde beschrijvingOver MindYourPass 

MindYourPass is een toonaangevende Nederlandse aanbieder van unieke oplossingen voor wachtwoordbeheer en digitale veiligheid. MindYourPass heeft zijn hoofdkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven en is opgericht in 2019. Sindsdien heeft het een flinke groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van cybersecurity. Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de overheid.