29 november 2022

Retail & Marketing

Miele opent nieuw Experience Center in Eindhoven

Na Vianen, Leidschendam en Amsterdam, opent Miele nu ook een Experience Center in de lichtstad van Nederland: Eindhoven. Vanavond worden de deuren van het nieuwe Experience Center aan de Nieuwe Emmasingel 94 officieel en feestelijk geopend.

Het Miele Experience Center is niet alleen een plek waar klanten terechtkunnen om advies in te winnen, maar ook om innovatie op het gebied van keukenapparatuur, witgoed en huishoudelijke apparatuur van dichtbij te kunnen zien, voelen én ervaren. Een beleving. Om dit voor iedereen zo bereikbaar mogelijk te maken, opent Miele vandaag officieel het nieuwe Experience Center in hartje Eindhoven. Het Experience Center is voorzien van het nieuwe Miele retail concept, is 180m2 groot en laat een greep uit het vrijstaande en inbouw assortiment van Miele zien.

“Ik ben geboren en getogen in de regio Eindhoven, fanatiek PSV-supporter en heb ook enkele jaren in de prachtige wijk Stratum gewoond. De stad en de regio staan bekend om het internationale en innovatieve karakter, de creativiteit op het gebied van design en de economische groei die dit tot gevolg heeft. De drukke en gezellige binnenstad van Eindhoven biedt daarmee een perfecte locatie voor het vierde Miele Experience Center”, aldus Stefan Verhoeven, Managing Director Miele Nederland.

Ervaar ‘Immer Besser’
Van de nieuwste generatie apparaten in het ruime aanbod van Miele tot aan de grafische animaties die een extra dimensie geven aan ieder bezoek. De digitale elementen, zoals interactieve schermen, maken de klantervaring een waar feest. Naast het uitproberen van de apparaten, levert Miele ook specialistisch maatadvies vanuit het Experience Center in Eindhoven voor alle bestaande klanten en geïnteresseerden. Denk hierbij aan de hoogstaande kwaliteitseisen, de lange levensduur en het ijzersterke aanbod in service waar iedere klant altijd op kan rekenen