20 februari 2023

Financieel & Juridisch

Met goed fatsoen financieren bij Voldaan

Certificering van Stichting MKB financiering beschermt de ondernemer 

Voldaan mag zich ook weer in 2023 en 2024 Erkend MKB Financier noemen. De organisatie kreeg vandaag van Robert Teunissen, bestuurslid van Stichting MKB Financiering, het bijbehorende certificaat met oorkonde overhandigd. Voldaan hecht als mede-oprichter van de Stichting MKB financiering enorm veel waarde aan de certificering vanuit de stichting. 

“Inmiddels is dit het 4de jaar waarin wij ons certificeren en het Keurmerk Erkend MKB Financier hebben ontvangen. Bij Voldaan zien we het echt als een keurmerk voor de ondernemers die wij van dienst zijn. “ vertelt dhr. Buijs, Algemeen Directeur van Voldaan. 

Kwaliteitsborging en bescherming  voor ondernemer
Met de opkomst van vele nieuwe partijen is het belang voor kwaliteitsborging voor de klant belangrijker dan ooit. Kleine ondernemers zijn als klant kwetsbaarder, omdat ze niet beschermd worden zoals de reguliere consument. Het is dan fijn dat bij het bezit van een Stichting MKB financiering certificering, je weet dat je zaken doet met een partij die voldoet aan de voorwaarden. 

“Tijdens de audit wordt er gekeken naar de gehele organisatie. Ga je correct om met klanten, hoe zijn de klachtenprocedures ingericht en heeft de organisatie transparante tarieven.”, aldus Ronald Kleverlaan, voorzitter Stichting MKB Financiering. 

“Dit sluit naadloos aan op de manier waarop wij bij Voldaan zaken doen, we roepen immer niet voor niks ‘Met goed fatsoen’.” aldus dhr. Buijs. Voldaan staat er volledig achter dat de gehele markt zo acteert.

Selecte groep mkb-financiers
Voldaan behoort tot een selecte groep mkb-financiers. In totaal zijn er 16 financiers in Nederland die voldoen aan de eisen van passend, transparant en verantwoord financieren. Deze erkende mkb-financiers zijn te vinden via www.passendfinancieren.nl. Naast alle erkende mkb-financiers kunnen ondernemers hier ook een financieringswijzer vinden en informatie over alle non-bancaire financieringsvormen.