22 december 2022

Tech, Ict & Smart

Mazda Europe selecteert Wipro voor transformatie van applicaties in een vijfjarige deal van meerdere miljoenen dollars

Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf voor technologische diensten en consulting, heeft aangekondigd dat het door Mazda Motor Logistics Europe is geselecteerd om de volgende generatie managed services te leveren voor hun volledige applicatielandschap.

Mazda transformeert zichzelf momenteel in een meer gecentraliseerde organisatie met geharmoniseerde bedrijfsprocessen en gestandaardiseerde bedrijfscapaciteiten, wat resulteert in lagere kosten en complexiteit. Deze strategische relatie met Wipro zal Mazda helpen zijn IT te industrialiseren en processen te digitaliseren.

Alex Janssens, Vice President, IT & Supply Logistics, Mazda Motor Logistics, Europa: "Mazda was op zoek naar een partner die cultureel op één lijn zat en de complexiteit van ons applicatielandschap, de operationele nuances en de zakelijke vereisten begreep. Wipro onderscheidde zich in het selectieproces door zijn best-in-class capaciteiten en referenties in de auto-industrie, gecombineerd met een high-performance Agile, DevOps operating model en een robuust automatiseringsplatform om de efficiëntie van Mazda's IT-operaties te verhogen".

Sarat Chand, Vice President & Managing Director, Benelux, Wipro Limited: "Deze belangrijke opdracht is een erkenning van ons doel om samen met onze klanten hun transformatieagenda's te verwezenlijken. Wipro zal een high-performance operationeel model implementeren met nieuwe manieren van werken. Daarnaast is deze overwinning ook een bevestiging van Wipro's focus op België als een belangrijke groeimarkt en onze ambitie om een voorkeurspartner te zijn op de Belgische markt".    www.wipro.com.