17 november 2021

Nieuws

Master Expo capital of business The Foward Edition

Van 18 t/m 22 november vindt ‘The Forward Edition’ van de MASTERS EXPO plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap. Het zijn de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is.

Met veel genoegen nodigt GASSAN u uit voor de onderstaande momenten tijdens de MASTERS EXPO. Laat u uitdagen en vermaken door de beursvloer te betreden en de nieuwste noviteiten en visionaire concepten real life mee te maken.

FABULOUS FRIDAY Vrijdag 19 november 10.00 - 18.00 uur | Dresscode: Tenue de ville PERFECT SUNDAY Zondag 21 november 10.00 - 18.00 uur | Dresscode: Tenue de ville BUSINESS MONDAY Maandag 22 november: 11.00 – 18.00 uur | Dresscode: Business suit

Het COVID-19 protocol van de MASTERS EXPO zorgt ervoor dat MASTERS EXPO 2021 op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden.

Rolex, Tudor, IWC, Cartier, Breitling, Omega, Longines, Chopard, Messika, Ole Lynggaard en Schaffrath zijn enkele van de in totaal 30 internationale horloge- en juwelenhuizen die de mooiste collecties presenteren. Tevens presenteert GASSAN voor het eerst TROPHY BY GASSAN en GASSAN pre-owned tijdens de MASTERS EXPO en lanceert Choices by DL de nieuwste collectie in goud.

Wederom genoeg redenen om langs te komen op de meest schitterende stand waar u alle facetten vindt voor een geslaagd bezoek aan de MASTERS EXPO.