Partner

17 december 2020

Food (agri)

MAAK KANS OP EEN E-KOOKBOEK VAN LYNN DE KEUKEN IN

Speciaal ontworpen kookboek voor je smartphone, dus altijd bij de hand

Bekende foodblogger Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) lanceert haar nieuwe e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’ te koop via www.lynnvandevorst.nl. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het avondeten. Zin in iets anders, iets lekkers en iets wat in 25 minuten op tafel staat? Dan zijn de 25 recepten in dit mooi vormgegeven kookboek precies wat je zoekt. Een geweldige aanvulling op je kookrepertoire. Ook kan er een fysieke gift card besteld worden als geschenk aan je personeel tijdens de feestdagen.

Het boek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand. Informatie: www.lynnvandevorst.nl. Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. Dat is precies de reden waarom Lynn dit boek heeft gemaakt. ‘Met Lynn de Keuken in’ geeft je een dosis verrassende recepten waarmee je direct aan de slag kunt.

Lynn neemt je mee, de hele wereld over

In het kookboek vind je een mooie balans in vis, vlees en vega. Sticky Spicy Cauliflower, Zalm Teriyaki, Homemade Nachobowl, Deconstructed Shoarma Salade, Gnocchi met Veggie Pesto en Burrata, Gekarameliseerde Pompoensalade, Ten Minute Tiramisu: Lynn neemt je mee, de hele wereld over.
Bij elk recept staat een overzichtelijke ingrediëntenlijst zodat je precies weet wat je nog moet inslaan. In de keuken loodst Lynn je vervolgens in drie makkelijke stappen door elk recept heen. Zo duidelijk, het lukt altijd. Elk recept bevat een ‘Tip van Lynn’ waarmee ze je helpt om slimmer te koken. Ben je een dagje lui? Geen probleem, elk recept bevat een lazy-optie waardoor je tijd bespaart. Het kookboek begint met vijf basisregels die op elk recept toepasbaar zijn. Zo is quick, easy & no waste koken een peulenschil. Er staan 20 avondmaaltijden en 5 desserts in het kookboek. Elk recept zet je binnen 25 minuten op tafel. Lynn van de Vorst: ‘Ik vind het belangrijk om no waste te koken. Mijn recepten zijn een leidraad maar kijk vooral ook wat je zelf al in de koelkast hebt staan. Vervang vergelijkbare producten die je al in huis hebt, met de producten van het ingrediëntenlijstje. In mijn boek help ik je door middel van de ‘Tip van Lynn’ heel concreet met het koken uit je koelkast. Zo krijg je steeds meer plezier in het maken van de lekkerste variaties.’

Informatie

Het e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’ bestel je op www.lynnvandevorst.nl. Adviesprijs € 9,99.

Winnen

Naast dat u het boek kunt bestellen via bovenstaande link, kunt u er ook een winnen. Brabant in Business mag maar liefst 3 boeken verloten onder een ieder die deelneemt aan de winactie.

Wat moet je doen?

  • Like het bericht op onze LinkedIn en maak een connectie met onze pagina. Laat vervolgens een reactie achter met daarin: gedaan.

  • Of like het bericht op onze Facebook pagina, like tevens onze pagina en laat een reactie achter met daarin: gedaan.

  • Of like het bericht op Instagram, volg onze pagina en laat een reactie achter met daarin: gedaan.

Over Lynn van de Vorst

De 25-jarige foodie Lynn van de Vorst woont in Amsterdam en deelt dagelijks haar favoriete recepten op haar Instagramaccount @lynnvandevorst. Naast haar liefde voor food houdt Lynn zich ook veel bezig met (table)styling en interieur.