16 juni 2022

Financieel & Juridisch

Law & More, voor alle zaken waar je een advocaat voor nodig hebt. 

Law & More is een snelgroeiend advocaten- en belastingadvieskantoor in Nederland. Eindhoven en Amsterdam zijn de plaatsen waar de kantoren gevestigd zijn. Law & More heeft een meertalige staf met ervaring in ondernemingsrecht, scheidingsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht, immigratierecht, intellectueel eigendomsrecht, bestuursrecht en strafrecht tot haar beschikking.

Maak kennis met Law & More

Law & More is een modern, eigentijds advocatenkantoor in Eindhoven dat een breed pakket aan juridischedienstverlening biedt. Sinds 2008 is het kantoor actief. Op het kantoor werken vier advocaten en vier medewerkers. Ondernemingsrecht, familierecht (vooral echtscheidingen), arbeidsrecht, immigratierecht, vastgoedrecht en energierecht zijn de belangrijkste rechtsgebieden van het kantoor.

Door de ruime openingstijden en goede bereikbaarheid onderscheidt Law & More zich van andere advocatenkantoren. Verder geeft het advocatenkantoor snelle reacties op correspondentie van cliënten, werkt het kantoor niet op basis van toevoeging (geen pro deo), en combineren de specialisten hun goede kennis van de regio Eindhoven met een internationale gerichtheid. 

Voor bedrijven in de regio fungeert Law & More als vaste raadsman/bedrijfsadvocaat. Law & More kent de bedrijven waarvoor gewerkt wordt goed en staat ​​altijd voor hen klaar. Technische bedrijven, retailers en diverse dienstverleners behoren tot de opdrachtgevers van het advocatenkantoor, wat overigens gevestigd is op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

World Law Alliance

Het bedrijf is lid van de World Law Alliance, een samenwerkingsverband van 100 advocatenkantoren van over de hele wereld. Mochten er zich situaties in het buitenland voordoen, dan kan Law & More deze in samenwerking met een geschikt, ander kantoor snel uitvoeren. Ook binnen het team van Law & More worden er meerdere talen gesproken, wat de internationale gerichtheid van het kantoor onderstreept.

Naast de hoofdwebsite, lawandmore.nl, heeft Law & More ook een aantal sites onder beheer die gewijd zijn aan gespecialiseerde rechtsonderwerpen. Een voorbeeld is duurzaamheidsrecht.nl, een website waar Law & More erg trots op is.

Neem een kijkje op de website van dit Eindhovense kantoor voor meer informatie, of volg Law & More op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven.