Partner

4 april 2022

Training & OpleidingHRM

Kom in beeld bij de thema's HRM en Training & Opleiding

We zien steeds meer maatwerk opleidingen en trainingen binnen bedrijven en organisaties, waarbij iedere werknemer een persoonlijk traject doorloopt. Bedrijven kunnen sterk profiteren van een innovatief, strategisch personeelsbeleid. Bovendien heeft een structurele aanpak over de volle breedte van het bedrijfsleven een positief effect op de economie. Dat geldt zeker ook voor de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland en Limburg.

HRM is de spil van de economie: het begint allemaal bij de mens. Het is volop in beweging in een tijd vol uitdagingen en wisselende omstandigheden. Zoom je in op het MKB dan zie je dat er veel winst valt te behalen, bijvoorbeeld op het gebied van het investeren in kennis door scholing, kennismanagement, motivatie en structureel personeelsbeleid.

Interessante invalshoeken

In de komende periode zal Brabant Business Media ruim aandacht besteden aan HRM en Training/opleiding .

Waar trekt de markt het sterkst aan? Hoe belangrijk zijn trainingen en opleidingen voor uw organisatie? Welke sectoren doen het goed en welke blijven achter? Hoe zien trainingsbureaus de toekomst? Waar vinden de meest aansprekende projecten plaats?  Welke trends zien we bij bedrijven ? Wat zijn de kwalitatieve ontwikkelingen en hoe zit het met nieuwe innovaties en verduurzaming? Hoe is het gesteld met de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven? Op welke manier kan je talenten aantrekken en behouden?

We zetten alles in perspectief, met interessante invalshoeken. Boeiend voor onze lezers en daarom zeker ook een interessante redactionele omgeving waarin u uw diensten kunt promoten. Een uitstekende gelegenheid om te participeren in Brabant Business Media voor bijvoorbeeld opleiders, werving- en selectiebureaus, payroll bedrijven en professionele partijen in personeelsadvies.

Interesse? Neem dan contact met ons op:

E: Info@brabantbusinessmedia.nl

T: 040-2409701