Ga terug

21 februari 2020

Leisure & Cultuur

Kinepolis biedt extra (droog) vermaak tijdens de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie staan er extra veel filmvoorstellingen op het programma bij alle Kinepolis bioscopen, óók in de ochtend. Daarnaast zal er in een aantal Kinepolis vestigingen een speciale GIF-booth te zien zijn, waar bezoekers de magie van de nieuwe Disney/Pixar film Onward kunnen beleven.

De weersverwachtingen voor volgende week zien er niet best uit, waardoor een uitje naar de bios -waar je lekker droog en warm in een comfortabele stoel zit- de perfecte uitkomst biedt. Kinepolis heeft komende week, zoals in iedere vakantie, extra veel familievoorstellingen ingepland in de ochtend en middag. Er is ruime keuze uit leuke familiefilms zoals Sonic, Kruimeltje, De Grote Slijmfilm en Spike en de Magische Steen. Het volledige aanbod is terug te vinden op de website van Kinepolis. De ruime openingstijden zijn van toepassing op alle Kinepolis vestigingen. Beleef de magie van Onward bij Kinepolis Voor de jonge bezoekers (en de volwassenen ook als ze dat willen), komt er tijdens de voorjaarsvakantie een green screen GIF-booth bij Kinepolis Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht en Breda te staan. Wanneer je in de GIF-booth staat en met je armen zwaait, komen de twee elvenbroers uit de Disney/Pixar film Onward magisch tevoorschijn op het scherm. Dit GIFje krijgen de bezoekers via e-mail en een screenshot kan geprint worden zodat de kids deze meteen mee kunnen nemen. Daarnaast zal er in deze vestigingen ook een picknicktafel staan waar kids hun eigen toverstok kunnen knutselen. De GIF-booth is te vinden in:

  • Kinepolis Dordrecht: woensdag 26 februari

  • Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: vrijdag 28 februari

  • Kinepolis Breda tijdens het Kids Weekend: 7 maart

Kids Weekend met Onward op 7 en 8 maart Ook na de voorjaarsvakantie kunnen ouders met de kids terecht bij Kinepolis. Op 7 en 8 maart is het weer Kids Weekend, wat betekent dat kinderen kunnen knutselen, kleuren en mee kunnen doen met verschillende andere activiteiten tijdens hun bezoek aan de bioscoop. Deze keer staat Kids Weekend in het thema van de film Onward, een prachtig verhaal over twee elvenbroers die op zoek gaan naar magie. Kids Weekend met Onward is te beleven in:

  • 2D: Schagen, Almere, Hoofddorp, Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht, Enschede, Breda, Den Bosch, Oss, Den Helder, Huizen, Emmen, Zoetermeer, Groningen

  • 3D: Hoofddorp, Dordrecht, Den Bosch, Almere, Jaarbeurs Utrecht, Breda, Groningen, Emmen, Huizen, Zoetermeer, Den Helder, Oss, Enschede, Schagen

Gerelateerd