7 oktober 2022

Tech, Ict & Smart

KENNIS DELEN MET RATHO EN JOS BURGERS: HOE MAAK JE FANS VAN JE OPDRACHTGEVERS?

ICT-dienstverlener Ratho organiseert vrijdag 4 november vanaf 13.00 uur voor de zevende keer de Ratho Experience Day op de High Tech Campus in Eindhoven. Deze middag staat in het teken van informatiebeveiliging en klantenbinding met diverse sprekers waaronder managementspreker Jos Burgers. Gratis inschrijven kan via https://www.ratho.nl/red-2022.

Kennis delen met Ratho en Jos Burgers: Hoe maak je fans van je opdrachtgevers?
Om met je organisatie verder vooruit te gaan, is kennis delen en innoveren van groot belang. Daarom deelt Ratho haar kennis over zowel informatiebeveiliging als ondernemen en groei in het auditorium van het HTC; de slimste vierkante kilometer van Europa. Bekend managementspreker Jos Burgers is deze middag de hoofdspreker. Hij vertelt op inspirerende en humoristische wijze hoe je fans maakt van je opdrachtgevers. Een vertrouwensrelatie hebben met opdrachtgevers is voor Ratho van groot belang, vooral als het gaat over informatiebeveiliging.

 “Wij vinden het belangrijk om onze (potentiële) opdrachtgevers persoonlijk te ontmoeten en met hen op een ongedwongen sfeer van gedachten te wisselen en hen tegelijkertijd van de nieuwste informatie te voorzien op het gebied van het hot-topic informatiebeveiliging”, aldus Thomas Schepers, directeur Ratho. 

Sessies tijdens de Ratho Experience Day
Naast de presentatie van Jos Burgers, zijn er deze middag interessante en hands-on sessies over wat te doen bij hackers in je netwerk en hoe je gebruiksvriendelijk kunt werken met de AVG-wetgeving. De dag eindigt gezamenlijk met een hapje en drankje waarbij je naar hartenlust kunt netwerken.

Hoofdsponsors zijn Microsoft en Extreme Networks
Ratho Experience Day wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors. Microsoft, Dell en Extreme Networks zijn de hoofdsponsors van het evenement. De subsponsors zijn Guardian360, SDC, Gamma Communications, Keeper, Clavister en Whitehats. De sponsors leveren sprekers, óf zijn te vinden op de beursvloer met hun diensten en oplossingen.

Ratho bouwt mee aan de successen van haar opdrachtgevers
Mede dankzij haar opdrachtgevers, vierde Ratho onlangs, samen met haar opdrachtgevers en medewerkers het 15-jarig bestaan. Door het vertrouwen dat opdrachtgevers, medewerkers én leveranciers in Ratho hebben, is Ratho gegroeid tot een succesvolle en toonaangevende organisatie.  

Ratho’s succes staat op de fundamenten van wederzijds vertrouwen en op een oprechte manier van zakendoen. Ratho is persoonlijk, benaderbaar en houdt niet van politieke spelletjes. Wél houden de medewerkers van Ratho van de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid, die je ook tijdens dit event zal ervaren. Inmiddels heeft Ratho veel ervaring opgedaan in hoe je bouwt aan een succesvolle organisatie, zorgt voor groei én weten ze hoe belangrijk het is om je opdrachtgevers te waarderen en om het echt samen te doen. Vooral dat laatste blijft een vak apart waar Ratho in wil blijven ontwikkelen en investeren.