Partner

15 juni 2021

Retail & Marketing

ISK: nieuwe samenwerking met Roefs voor glazenwassen

Het periodiek wassen van ramen is al jarenlang opgenomen in het overzicht van ISK-inkoopprojecten waar Kempische ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Vanaf januari 2021 is er extra voordeel te behalen voor lidbedrijven van OBGB (Bladel), POB (Bergeijk), IGE (Eersel) en OVBRM (Reusel-De Mierden). Glasbewassing is een collectief inkoopproject ‘pur sang’ voor ondernemers die op hetzelfde bedrijventerrein gevestigd zijn, omdat werkzaamheden gecombineerd kunnen worden en er een zeer concurrerende aanbieding gedaan kan worden. Samen met Schoonmaakbedrijf Roefs, al jarenlang ISK-partner, is het bestuur van het Kempische inkoopcollectief tot een interessanter concept gekomen.  
 
Elk bedrijfspand beschikt over raampartijen die met regelmaat schoongemaakt moeten worden. Bij voorkeur door vakkundig personeel, dat deze werkzaamheden ook nog op een veilige manier uitvoert. Daar stellen niet alleen ondernemers, maar ook de wetgeving eisen aan. De frequentie waarmee de ramen gewassen dienen te worden is voor elke ondernemer anders, evenals de wijze waarop de raampartijen schoongemaakt worden. Voor ramen op hoogte is het bijvoorbeeld mogelijk om te wassen met een telescopisch osmosesysteem. Dat komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar ook de efficiëntie. Het ISK-bestuur stond voor de uitdaging om voor deze diversiteit aan wensen en eisen een nieuw project te ontwikkelen. Daarbij werd op voorhamd meegenomen, dat het zeer wenselijk was om (wederom) met een lokale dienstverlener zaken te doen.  
 
Na een uitgebreide tender met een aantal lokale partijen heeft het ISK-bestuur besloten om opnieuw met Schoonmaakbedrijf Roefs een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Aangesloten lidbedrijven kunnen voortaan gebruikmaken van een hogere korting dan voorheen op de dienstverlening m.b.t. glazenwassen. Schoonmaakbedrijf Roefs beschikt over een team van 15 glazenwassers die ramen keurig netjes schoon houden. Het blijft maatwerk en daarom wordt in overleg met lidbedrijven afgestemd welke dienstverlening wordt aangeboden. 

Uiteraard heeft Schoonmaakbedrijf Roefs met haar ruim 200 medewerkers ook andere dienstverlening in het pakket zoals interieurverzorging,  vloeronderhoud en gevelreiniging. Een totaalpakket waarmee uw bedrijf er spik en span uit ziet! Daarmee blijft deze lokale dienstverlener en lid van één van de aangesloten ondernemersverenigingen toegevoegd aan de voorkeurslijst van leveranciers.  


Schoonmaakbedrijf Roefs
www.schoonmaakbedrijfroefs.nl 
info@schoonmaakbedrijfroefs.nl
Tel. 0497-388458  


ISK biedt lidbedrijven voordelige raamcontracten aan op het gebied van:  

Arbo - RI&E - Inkoop gas en elektriciteit – Afvalverwerking – Vaste en mobiele telefonie – Kantoorartikelen – Glasbewassing – COVID Sneltesten - Controle brandblusmiddelen – Kantinebenodigdheden – BHV opleidingen  – Heftruck- en hoogwerker, TCVT en Code 95 opleidingen – Kantoormachines – Collectieve zorgverzekering – Haal en brengservice post – E & W Inspecties - Glasvezel – Koffie – Credit Management