25 februari 2022

Lifestyle

Internationale vrouwendag: kom speeddaten met de vrouwelijke raadsleden!

Wat houdt vrouwen en meisjes in Boxtel bezig? Deze vraag staat centraal tijdens een speeddate op zaterdag 19 maart. Kom gezellig een kop koffie of een drankje drinken en maak kennis met onze vrouwelijke raadsleden.

Op dinsdag 8 maart is de Internationale Vrouwendag. Ook de gemeenteraad besteedt hier graag aandacht aan en organiseert daarom op zaterdag 19 maart een speeddate. Een aantal van de tien vrouwelijke raadsleden is tussen 15.00 en 17.00 uur aanwezig in het gemeentehuis en gaat graag in gesprek met vrouwelijke inwoners van Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch.

De raadsleden vertellen meer over het raadswerk en wat hun drijfveren zijn. Maar ze horen vooral graag van de vrouwen en meisjes in onze gemeente waar zij mee bezig zijn en wat hun ideeën zijn voor Boxtel. Alles is bespreekbaar, het is vooral gezellig om elkaar te ontmoeten en kennis te maken!

Wil je graag meer weten over het raadswerk, wil je raadsleden ontmoeten of heb je een vraag of goed idee? Kom dan vooral op 19 maart tussen 15.00 en 17.00 uur naar het gemeentehuis (ingang Dr. Van Helvoortstraat). De koffie en thee staan voor je klaar!

Voor meer informatie neem je contact op met Inge Smits, raadsgriffier (griffie@boxtel.nl) / (0411) 655 911