12 oktober 2023

Retail & Marketing

Interieurbeplanting De Klerk neemt Plantenwacht Interieurbeplantingen B.V. over

Op 30 maart van dit jaar zette Marc van der Leij van Plantenwacht en Jos van der Hulst (zie foto) van Interieurbeplanting De Klerk B.V. de handtekening om daarmee de overname van Plantenwacht Interieurbeplantingen B.V. door De Klerk te bekrachtigen.

Donderdag 5 oktober jl. is aan het personeel deze boodschap gecommuniceerd, en vrijdag jl. ook aan leveranciers en andere betrokkenen.

Na 41 werkjaren waarvan 27 jaar als ondernemer, vond Marc het – samen met zijn vrouw Jannie – een goed moment om de keuze te maken voor andere dingen in het leven. Het stokje wordt per 1 januari 2024 overgedragen aan De Klerk.

Marc heeft aangegeven veel vertrouwen in De Klerk te hebben. Zijn inschatting is dat hij met De Klerk een organisatie heeft gevonden om hun onderhoudswerkzaamheden op dezelfde wijze voort te zetten, met dezelfde service en kwaliteit.

De 5 vaste medewerkers – en de gezichten naar de klanten – worden door De Klerk overgenomen, evenals het aansprekende klantenbestand. Als De Klerk zijnde zijn we enorm blij en trots dat we het levenswerk van Marc en Jannie mogen voortzetten en kijken we uit om de 5 nieuwe collega’s te mogen begroeten in ons team; van harte welkom bij De Klerk!