Partner

29 april 2021

Tech, Ict & Smart

In coronatijd van naam en koers wisselen? Special Ops durft die uitdaging aan te gaan!

Door economische- en technologische ontwikkelingen, de verdere groei van de industriële automatisering en oplopende vergrijzing gaat de impact van mensen en techniek de komende jaren sterk toenemen. Volgens de visie van Techsharks (werkgever in de techniek) gaat een nieuwe generatie mensen die staat voor innovatie, ontwikkeling en resultaten het verschil maken. Vanuit die visie durft het label Techsharks Projecten in coronatijd van naam en koers te wisselen. 


Met een compleet nieuwe strategie gaan zij onder leiding van Commander-in-Chief Saskia Daemen verder onder de naam Techsharks Special Ops. Een speciaal getraind team van allround top monteurs die allemaal ingezet kunnen worden op tijdelijke en uitdagende opdrachten in de procesindustrie. Hoofzakelijk opererend in Midden- en Zuid-Nederland maar met de ambitie om binnen nu en een aantal jaar te groeien naar een landelijke dekking.  


“Onze mannen kunnen door technische bedrijven opgeroepen worden om korte projecten, vaak onder tijdsdruk, te vervullen. Hierbij kan gedacht worden aan groot onderhoud, procesombouw of calamiteitenherstel. Alle processen zijn afgestemd op het kwaliteitsniveau, maar zij voegen daar een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en korte aansturing aan toe. Daarnaast kunnen zij inspelen op onverwachte uitval van technisch personeel wat sinds de coronacrisis regelmatig voorkomt.”, aldus Saskia Daemen. Special Ops is hiermee een vernieuwende speler binnen een industrie waar de vraag naar technici erg hoog is.  


Werken bij Special Ops is werken vanuit een professioneel en betrokken team. Door de kennis en ontwikkeling van onze allround monteurs voorop te stellen, zorgen we er samen voor dat zij goud waard zijn!