Partner

1 maart 2024

Retail & MarketingVastgoed

IKEA for business Eindhoven 2024

IKEA is niet alleen voor thuis

BILLY, KLIPPAN, KALLAX of IVAR. De meeste mensen kennen ons en deze Zweedse iconen van functioneel en betaalbaar design van onze woonoplossingen, maar we hebben meer in huis. Want wij bieden ook producten, oplossingen en diensten aan voor bedrijven. In welke branche je ook zit of hoe groot je bedrijf ook is, bij ons vind je alles onder één dak.

Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen – voor particuliere en zakelijke klanten, maar ook voor onze medewerkers en de mensen die bij onze leveranciers werken. Deze visie gaat verder dan interieur en woninginrichting. We willen dat ons bedrijf een positieve impact heeft op de wereld, van de communities waar we onze materialen kopen, tot de manier waarop onze producten onze klanten helpen om thuis een duurzamer leven te leiden. Door onze visie te delen en op te komen voor waar we in geloven, kunnen we deel uitmaken van een positieve verandering in de samenleving.

Jouw bedrijf, op jouw manier

Dat is de essentie van de IKEA for Business-service en wat we, samen met jou, willen bereiken. Elk bedrijf heeft andere wensen. Dat kan te maken hebben met het type bedrijf, de activiteiten die in de specifieke ruimtes worden uitgevoerd, de hoeveelheid producten die je nodig hebt en tenslotte aan welke services jij behoefte hebt.

Afgelopen jaar hebben wij, IKEA for Business Eindhoven, weer veel ondernemers mogen helpen met het realiseren van een droomoplossing voor hun bedrijf. Van het inrichten van een kantoorpand
met bedrijfskantine en vergaderruimtes, tot het realiseren van de complete inrichting van een appartementencomplex. Van het helpen van de Brabantse horeca met het realiseren van een gezellig restaurant of terras, tot het sfeervol inrichten van B&B’s en hotelkamers. Van het inrichten van schoolpanden en ruimtes voor kinderopvang, tot het ontwerpen van functionele keukens voor bijvoorbeeld tandarts- en dierenartspraktijken. Daarnaast hebben we ook een aantal mooie projecten mogen doen met betrekking tot het realiseren van huisvesting voor vluchtelingen, wat aansluit bij onze sociale impact en missie om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen over de hele wereld.

“The word impossible has been and must remain deleted from our dictionary.”

- Ingvar Kamprad, oprichter IKEA -

Woningbouw

In onze omgeving gebeurt ontzettend veel op het gebied van woningbouw, ook hier helpen wij je graag bij. We hebben alles wat je nodig hebt voor je project. Van complete keukens tot gepersonaliseerde inventaris-pakketten, van opbergoplossingen tot home smart verlichting en andere woonaccessoires. En alles verzameld in het one-stop-IKEA-assortiment om je tijd en moeite te besparen.

We helpen eigenaars van onroerend goed, bouwbedrijven en anderen in de sector om functionele, moderne en betaalbare oplossingen te creëren. We ontwerpen voor alle soorten woningbouw: van kleinschalige projecten voor renovatie tot nieuwbouw en complete inrichting van appartementencomplexen. Onze keukens zijn gemaakt om aan hoge eisen te voldoen. Ons bestverkochte assortiment voor de woningbouw is VEDDINGE, een strak wit en glad afgewerkt front dat past in elk type woning.

Ontdek de NICKEBO keukendeur, gemaakt van gerecycled hout en bekleed met een folie van voornamelijk gerecycled plastic,
of ENHET; een flexibel systeem voor keukens en badkamers.
Wat IKEA verder uniek maakt is dat wij gratis 25 jaar garantie aanbieden op onze keukens, waarvan 5 jaar op apparatuur en 10 jaar op kranen.

We helpen je van begin tot eind

IKEA for Business is geen ‘one size fits all’ - we starten onze samenwerking altijd vanuit jouw behoefte als specifieke klant. Het belangrijkste onderdeel van IKEA for Business is dat jij als klant altijd één aanspreekpunt hebt en dat wij het aanbod afstemmen op jouw behoeften. De overige interessante services zijn: interieuradvies, mogelijkheid tot het bestellen van grote orders, transport, montage en installatie en de mogelijkheid om te kopen op rekening én ontvangst van een BTW factuur.

Wij, IKEA for Business Eindhoven, helpen je graag verder. We inspireren en ondersteunen je bij het realiseren van jouw doelen en wensen. We bieden je hulp bij het hele ordertraject, van interieuradvies tot planning, levering en montage. Je hebt een persoonlijk contactpersoon als aanspreekpunt maar een heel team dat meedenkt en dagelijks voor je klaar staat. Met ons Business- team in Eindhoven ben je gegarandeerd van een vloeiend proces.