Elisabeth Beukers

8 februari 2023

Retail & Marketingblog

Ik vaar mijn eigen koers, jij toch ook?

Het was al jaren mijn droom om een bijzonder netwerkevenement te organiseren en die droom wordt werkelijkheid! Samen met Jan Vick van Parterra waren de plannen in no time gemaakt. Met trots kan ik je vertellen, dat ik je uitnodig om deel te nemen aan de Brabantse Botterrace op 9 juni 2023. Een uniek zeilevenement dat je de gelegenheid geeft om je relaties op een bijzondere manier te verrassen.

In totaal hebben we plek voor 120 ondernemers, die met elkaar de strijd aangaan om de welbefaamde Brabantse Botterrace titel in de wacht te slepen. Het belooft een bijzondere dag te worden vol inspiratie, kennisdeling en teamwork. Of je nu de zeilen van het schip hijst of ontspannen geniet van een heerlijk glas wijn en de nodige borrelhapjes. Want je kent me, ik ben gek op het bourgondische leven. Aan eten en drinken is er geen gebrek. Het evenement gaat om 11:00 uur van start in Spakenburg. Waarschijnlijk kun jij je het niet voorstellen, als je me ziet in een jurkje met hoge hakken, maar daar groeide ik op “op de boerderie”. En geloof me, die hoge hakken, waren toen gewoon rubberen platte laarzen. Met een flinke laag modder eronder en af en toe in de regen, vond ik het heerlijk om mijn vader Rut te helpen met zijn agrarische onderneming. Ik wil je graag kennis laten maken met het mooie Spakenburg. Het zal waarschijnlijk niet op mijn hoge hakken zijn, maar ook niet op mijn rubberen platte laarzen, ik verwacht iets er tussen inJ.

Jij kiest volledig je eigen koers! Je hebt namelijk de keuze uit twee verschillende arrangementen. Een ding is zeker, wanneer je keuze valt op arrangement 1 hoef je geen vervoer te regelen. Je vervoer wordt geregeld, je blijft overnachten in Amersfoort en in de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. Bij arrangement 2 blijf je niet overnachten en keer je na de barbecue huiswaarts. Beide arrangementen zijn per persoon te boeken. Ga je liever met een selectief gezelschap? Kies dan voor een arrangement met een boot voor 12 personen.

Mijn winnaarsmentaliteit staat te popelen om van start te gaan. Let the race begin!