12 oktober 2021

HRM

HRM in Zuid Nederland

HRM is de spil van de economie: het begint allemaal bij de mens. Het is volop in beweging in een tijd vol uitdagingen en wisselende omstandigheden. Dat vergt nogal wat van HR managers die vooruit moeten lopen op de muziek. Zoom je in op het MKB dan zie je dat er veel winst valt te behalen, bijvoorbeeld op het gebied van het investeren in kennis door scholing, kennismanagement, motivatie en structureel personeelsbeleid.

Bedrijven kunnen sterk profiteren van een innovatief, strategisch personeelsbeleid. Bovendien heeft een structurele aanpak over de volle breedte van het bedrijfsleven een positief effect op de economie. Dat geldt zeker ook voor de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Interessante invalshoeken
In de komende periode zal Brabant Business Media ruim aandacht besteden aan HRM. Waar trekt de markt het sterkst aan? Welke sectoren doen het goed en welke blijven achter? Waar vinden de meest aansprekende projecten plaats? Wat zijn de kwalitatieve ontwikkelingen en hoe zit het met nieuwe innovaties en verduurzaming?

We zetten alles in perspectief, met interessante invalshoeken. Boeiend voor onze lezers en daarom zeker ook een interessante redactionele omgeving waarin u uw diensten kunt promoten. Een uitstekende gelegenheid om te participeren in Brabant Business Media voor bijvoorbeeld opleiders, werving- en selectiebureaus, pay roll bedrijven en professionele partijen in personeelsadvies. U bereikt beslissers in het Brabantse, Zeeuwse en Limburgse bedrijfsleven, bij gemeenten en de provinciale overheid.

Heeft u vragen en/of interesse dan vernemen wij het graag.

Meer weten over onze tarieven? https://brabantinbusiness.nl/tarieven