Partner

17 mei 2023

Tech, Ict & Smart

Het superman gevoel!

Stel je een toekomst voor waarin leiderschapsvaardigheden en bedrijfsprestaties exponentieel groeien dankzij geavanceerde AI-tools.
Dit is de eerste zin uit de beschrijving van het online college "De impact van AI op directie en management: https://skillstown.nl/ai-chatgpt-summer-academy/topsprekers/hans-schuurmans/ dat ik binnenkort ga verzorgen. In deze column neem ik je mee op een fascinerende reis door de wereld van AI en onthul ik hoe het onze manier van werken en denken radicaal zal veranderen, met als doel om jou een cruciale boodschap mee te geven.

Als initiatiefnemer van de AI&ChatGPT Summer Academy heb ik me de afgelopen maanden volledig ondergedompeld in de wereld van AI. Ik heb me laten meeslepen door boeiende boeken, intrigerende websites en prikkelende gesprekken met AI-experts. Het is me glashelder geworden dat niemand aan de impact van AI zal ontsnappen. 

Maar wees niet bevreesd voor deze technologische vooruitgang. Integendeel, laten we het met open armen ontvangen en de kansen benutten die het ons biedt. AI is niet langer kostbaar en moeilijk te implementeren in jouw organisatie. Het is tijd om de ongekende kracht van AI te ontdekken en te gebruiken om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. 

Als CEO van SkillsTown Group heb ik de afgelopen weken, naast mijn reguliere werkzaamheden, een boek geschreven, ben ik het grootste AI-event www.skillstown.nl/ai in de Benelux aan het organiseren en heb een baanbrekende toekomstvisie voor mijn eigen organisatie ontwikkeld. En dit allemaal met behulp van AI. Deze ervaring heeft me het gevoel gegeven dat ik superkrachten bezit! 

Met mijn didactische achtergrond deel ik graag mijn kennis en ervaringen. Maar belangrijker nog, ik wil jou een boodschap meegeven die je niet mag missen: durf te innoveren en omarm de adembenemende mogelijkheden die AI biedt. Ontdek hoe het jouw leiderschapsvaardigheden en bedrijfsprestaties naar ongekende hoogten kan tillen. 

Ik daag je uit om de wereld van AI (zoals ChatGPT) te betreden, je te laten overdonderen door de mogelijkheden en het 'superman-gevoel' te omarmen. Laat AI jouw bondgenoot zijn in het streven naar succes en groei. Samen kunnen we een nieuw tijdperk inluiden waarin technologie en menselijke capaciteiten elkaar versterken en zo de wereld beter maken. Betreed de wereld van AI, en ervaar het onmiskenbare superman-gevoel! 

Mis de AI&ChatGPT Summer Academy niet! Grijp deze unieke kans om de kracht van AI te ontdekken AI. Leer van topexperts! Schrijf je nu in, want de toekomst wacht niet! 

 

Hans Schuurmans

Hans Schuurmans is een bekende naam in de wereld van ondernemerschap en AI. Hij is CEO van SkillsTown Group en auteur van diverse boeken. Binnenkort wordt zijn nieuwe boek “AI am a Human” gelanceerd. Als initiatiefnemer voor de AI&ChatGPT SummerAcademy 2023 (www.skillstown.nl/ai), biedt hij individuen en organisaties de mogelijkheid om zich te scholen op het gebied van AI en ChatGPT.