16 januari 2023

LifestyleSport

Gratis sportabonnement voor alle 28.000 medewerkers van CSU, Tzorg en Zizo

Alle medewerkers van CSU, Tzorg en Zizo (Total Care) krijgen met ingang van dit jaar een gratis sport- en vitaliteitsabonnement bij SportCity aangeboden onder de noemer Hart van de Zaak. Voor de 28.000 schoonmaakmedewerkers, thuishulpen en kantoormedewerkers betekent de samenwerking dat ze via een app toegang hebben tot online groepslessen en workouts, en daarnaast webinars kunnen volgen over uiteenlopende leefstijlgebieden zoals voeding, slaap en werkstress. Dat alles naast de fysieke toegang tot 112 SportCity-sportclubs in het land.  

Medewerkers motiveren om gezonder te leven
CSU, Tzorg en Zizo willen graag alle medewerkers fit en vitaal maken én houden. Om dat te realiseren ontwikkelden de organisaties het programma Fris in je Werk. Fris in je Werk biedt allerlei mogelijkheden om duurzame inzetbaarheid en werkgeluk van de medewerkers te vergroten. De samenwerking met SportCity’s Hart van de Zaak is daar een uitstekende aanvulling op, stelt John van Hoof, CEO van Total Care: “We motiveren onze medewerkers graag om meer te bewegen en gezonder te leven. Daar worden collega’s niet alleen gelukkiger van, het maakt ook dat ze vitaal ouder worden.”

Bram van Dijk, operationeel directeur van SportCity: “Wij zien dat bedrijven de afgelopen jaren moeite hebben met het aantrekken en vitaal houden van medewerkers. Met ons programma Hart van de Zaak sluiten we helemaal aan bij de doelstellingen van CSU, Tzorg en Zizo. Met een landelijke dekking van 112 sportclubs, 2.500 professionals en een uitgebreid netwerk van specialisten hebben wij alle middelen in huis om bij te dragen aan de vitaliteit van die medewerkers.”

Fris in je Werk
Het sport- en vitaliteitsprogramma Hart van de Zaak is een uitbreiding van Fris in je werk. Met de pijlers Vitaliteit & Gezondheid, Ontwikkeling & Opleiding en Loopbaan & Mobiliteit maakt Total Care haar medewerkers op diverse gebieden vitaler en geeft het aantrekkelijk werkgeverschap een impuls. Zo kunnen medewerkers gebruikmaken van onder meer taaltrainingen, fysiotherapie, psychologische hulp en budgetcoaches. Daarnaast zijn er tal van gespecialiseerde interne opleidingen. 

De medewerkers van CSUTzorg en Zizo kunnen vanaf januari 2023 een jaar lang gratis gebruikmaken van het sport- en vitaliteitsprogramma Hart van de Zaak.