Ga terug

27 mei 2019

Lifestyle

GRATIS RIJDEN MET HEMELVAART EN PINKSTEREN BIJ VAN DEN UDENHOUT AUTOVERHUUR

Veel Nederlanders voegen Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en de daarop volgende vrijdag bij het weekeinde en maken er een mini-vakantie van. Met het hele gezin een heerlijk lang weekend naar Texel of Zeeland waar de zilte zeelucht hen voorziet van nieuwe energie. Ruim een week later staat Pinksteren voor de deur. Met maandag 10 juni als éxtra vrije dag een ideale mogelijkheid om er ook dan een paar dagen op uit te trekken. Een fijn vooruitzicht.

Gratis huurauto

Om dat vooruitzicht nóg beter te maken, kunt u tijdens deze vrije dagen gratis gebruik maken van een huurauto bij onze verhuur-afdeling. Tijdens het Pinksterweekend betekent dit 2 + 1 gratis: u huurt op zaterdag en (pinkster)zondag een auto, en u krijgt er tweede pinksterdag gratis bij. En met het Hemelvaartsweekend is het zelfs '4 halen 2 betalen', want u betaalt dan slechts de huurprijs voor zaterdag en zondag.

Extra bagageruimte

Wij begrijpen dat u tijdens deze lange weekenden wel wat éxtra ruimte kunt gebruiken. Voor de bagage, de picknickmand en het speelgoed van de kinderen. Of dat u optimaal van de zonnestralen wilt genieten met een open dak. Van den Udenhout is óók uw verhuurpartner.

Gerelateerd