Ga terug

13 maart 2018

HRMTraining & Opleiding

Goldmember HOBIJ bekroond tot Best Managed Company 2017-2018

12-03-2018 Afgelopen donderdag was het zover. Enkele MT leden van HOBIJ namen voor het 6de jaar op rij de befaamde BMC award in ontvangst. Net als voorgaande jaren heeft HOBIJ zich als één van de 51 best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland gekwalificeerd. Dit  werd vorige maand bekend gemaakt door Deloitte. HOBIJ mag zich hiermee net als voorgaande jaren Gold Member Best Managed Company noemen.

Geloven in onze mensen “We zijn erg trots dat wij ook dit jaar weer zijn benoemd tot BMC. Een beloning voor de energie en inzet van onze collega’s en de goede balans in onze bedrijfsvoering. HOBIJ durft naar kansen te grijpen wanneer dit kan en te denken in vernieuwende oplossingen. Het welzijn van onze flexkrachten zetten wij altijd voorop, omdat we geloven dat zij significant bijdragen aan het succes van HOBIJ en onze klanten. Met het verzorgen van huisvesting, vervoer en het ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling bieden wij onze flexkrachten niet alleen een baan, maar ook een toekomst.” aldus Han van Horen, CEO van HOBIJ.

Over het Best Managed Companies programma Dit is het 10e jaar waarop Deloitte het Best Managed Company programma organiseert. Het BMC programma richt zich op Nederlandse ondernemingen, die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deze ondernemingen worden in staat geacht om in de toekomst bestand te zijn tegen technologische veranderingen die invloed hebben op het businessmodel.

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Gerelateerd