Ga terug

30 maart 2020

Innovatie & Duurzaamheid

GO Sharing stelt e-scooters ter beschikking aan de bezorgmarkt

De tijdelijke sluiting van de horeca en veel winkels heeft een grote verschuiving met zich meegebracht. Een groot aantal restaurants heeft besloten om vanaf nu maaltijden te gaan bezorgen en ook andere ondernemers besluiten hun producten te gaan of laten bezorgen. GO Sharing en haar servicepartner GreenMo willen deze initiatieven ondersteunen en zijn goed gepositioneerd in deze markt. GreenMo is al sinds 2014 exclusief partner van Takeway. com – de moeder van onder meer thuisbezorgd.nl – voor wat betreft het leveren van elektrische vervoersmiddelen. GO Sharing zal per direct een groot deel van haar deelscooters, welke normaal alleen beschikbaar zijn voor consumenten, beschikbaar stellen aan deze doelgroep. Op deze manier wil GO Sharing een bijdrage leveren aan de maaltijdbezorg markt en andere bezorgmarkten. Hierdoor kunnen de mensen de voorschriften van social distancing opvolgen, maar toch op een veilige manier aan eten en andere zaken blijven komen.

Waarom we dit doen?
Op een korte termijn is het voor velen moeilijk om snel te kunnen beschikken over extra, betaalbare en duurzame vervoersmiddelen. Om de branche te ondersteunen kunnen ondernemers een elektrische scooter voor een hele dag huren voor een heel voordelig vast tarief. GO Sharing biedt ondernemingen de mogelijkheid om haar deelscooter door middel van tijdsloten van te voren te reserveren. Niet op dit moment nodig? Geen probleem, reserveringen kunnen gemaakt worden voor vandaag maar ook dagen vooruit, zodat je op een maandag al een e-scooter kunt reserveren voor in het weekend. Over het onderhoud en het verwisselen van de accu’s hoef je je als ondernemer geen zorgen te maken, dit zal kosteloos door GO Sharing zelf worden uitgevoerd.

Hoe werkt GO Delivery?
Een e-scooter reserveren is een eenvoudige en snelle handeling. Na het downloaden van onze app en het aanmaken van een GO Sharing account wijst de rest zich van zelf. GO Sharing heeft speciaal voor GO delivery vier GO Green Spots gecreëerd, twee in Rotterdam en twee in Eindhoven. Deze GO Green Spots zijn te herkennen aan het GO Sharing logo in de app en zijn exclusieve standplaatsen voor de e-scooters voor de bezorgmarkt. Zie voor meer uitleg onze online blog. Bij een reservering kun je de e-scooter tien minuten voor aanvang van de periode ophalen bij de locatie zichtbaar in de app. Na afloop van de reservering dien je de e-scooter ook weer terug naar de GO Green Spot te brengen. Bij GO delivery betaal je alleen voor het reserveren van de e-scooter. De kosten voor het reserveren worden in onderstaande afbeelding weergegeven

Behoefte aan een mobiliteitsoplossing?
Wanneer bovenstaande voor u als ondernemer ook een interessant mobiliteitsoplossing is, maar er is nog geen locatie bij u in de buurt, laat het ons dan weten en neem dan contact op via business@go-sharing.nl. GO Sharing is uiteraard bereid om mee te denken want zoals premier Rutte terecht heeft aangegeven, we moeten het samen doen!

Gerelateerd