Partner

12 januari 2023

Leisure & CultuurFinancieel & Juridisch

GESLAAGDE ÉÉN-TWEE TUSSEN VHB GROUP INTERNATIONAL EN KNOOPS ADVOCATEN

EEN INSPIRERENDE WOENSDAGAVOND OP EEN SFEERVOLLE LOCATIE VOOR HET GOEDE DOEL

Kunstgalerie, hotel, restaurant Huize Rustoord was onlangs het sfeervolle decor voor een zeer geslaagde bijeenkomst georganiseerd door VHB Group International. Bob Rulkens, CEO VHB Group International, inviteerde zijn gasten op een inspirerende avond met als key-note speakers het advocaten-echtpaar Geert-Jan en Carry Knoops. Namens Knoops Advocaten gaven zij een inkijk in de invloed van de politiek op het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Een meer dan boeiend betoog dat op veel waardering van de gasten kon rekenen.

Geëngageerd publiek
Gastheer Bob Rulkens: “Het mooie was dat iedereen aanwezig het verhaal op waarde wist te schatten, terwijl het voor velen van ons niet tot onze alledaagse aandachtvelden behoort. De wijze waarop Geert-Jan en Carry de gasten meenamen in hun verhaal zorgde ervoor dat iedereen van begin tot einde geboeid was. Met deze avond hebben wij samen met Pet Joy® de Breast Care Foundation en het Alexander Monro Ziekenhuis gesponsord, gespecialiseerd ziekenhuis voor borstkanker, erfelijkheid en overige borstaandoeningen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat het een meer dan geslaagde avond was die wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is.”

Fijne dynamiek
Niet in de laatste plaats door de sfeervolle entourage en het gemêleerde gezelschap bestaande uit onder meer relaties van VHB Group International, collega-ondernemers en persoonlijke relaties, waaronder een aantal persoonlijkheden uit de wereld van entertainment, sport, TV- en radio. Bob: ”Het was een mooie mix van mensen die samen voor een zeer aangename dynamiek hebben gezorgd. Daarnaast wil ik graag een compliment maken aan het gastvrije team van Huize Rustoord dat ervoor heeft gezorgd dat het onze gasten aan niets ontbrak. De ontvangst was allerhartelijkst, het diner heerlijk en de nazit prima verzorgd.”

Persoonlijke klik
Maar het meest onder de indruk waren de gasten toch van Geert-Jan en Carry Knoops. Niet in de laatste plaats betrof dat de gastheer zelf. Bob: “Ik heb het echtpaar Knoops beter mogen leren kennen en ik denk dat ik namens alle aanwezigen spreek als ik ze beiden omschrijf als geïnteresseerd, betrokken en bovenal zeer professioneel. Je kunt aan alles merken dat zij hun sporen als juristen hebben verdiend. Tegelijkertijd zijn het ook hele warme persoonlijkheden. Zo had ik namens VHB Group International en Pet Joy® gepersonaliseerde kussens laten maken voor hun twee viervoeters. Vervolgens kwam het gesprek over honden en hun intuïtie om mensen te beoordelen. Ik vertelde dat honden een haarfijn gevoel hebben over hoe mensen in elkaar steken en dat vaak ook laten merken. Dat amuseerde Geert-Jan dusdanig dat hij erop is gaan letten. Hij belde me onlangs weer en vertelde me dat ik gelijk had. Zijn honden reageren vaak uniek op mensen die hen benaderen. Kijk, dat zijn leuke dingen die aangeven dat we ook persoonlijk zeker een klik hebben. Ik heb dan ook al laten doorschemeren dat wat mij betreft we elk jaar een inspiratiediner zouden moeten organiseren. Daar stonden beiden niet onwelwillend tegenover. Dus wordt vervolgd ...

De avond werd mede mogelijk gemaakt door Pet Joy®
Pet Joy® is in 1992 bekend geworden door de unieke productenlijn van Doggy Bagg Quality Dog Beds. Deze lijn van hondenkussens en -manden werd inmiddels uitgebreid met de Doggy Duvet (benchmatten), de Doggy Wool (wollen dekens) en The DoggySteel, een uniek stalen frame voor alle Doggy Siësta’s maat L, maar ook met handige oprolbare/opvouwbare artikelen voor onderweg.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan brand restyling en de ontwikkeling van meerdere productlijnen, hetgeen heeft geresulteerd in een grote aanvulling van producten. Vandaag de dag bestaat het assortiment niet alleen uit de vertrouwende DoggyBaggs, maar ook uit verzorgingsproducten van The DoggyCare, The DoggyFresh en The DoggyBrush, unieke drinken voerbakken van The DoggyBowl, The DoggyToy speeltjes en design looplijnen en halsbanden van The DoggyWalker en het exclusieve Dutchiz by Pet Joy®. Recent is ook gestart met de uitrol van The DoggySnack, een heerlijk snackproduct voor honden, dat tevens werkt als tandsteen- en plakverwijderaar.

De nieuwe Pet Joy® huisstijl wordt inmiddels op alle producten uitgedragen en er is een duidelijke missie, die zich erop richt dat huisdieren van dezelfde luxe en levensstijl mogen genieten, zoals hun baasjes gewend zijn. “Elk huisdiermoment is een Pet Joy® moment.”

Bob Rulkens: “Pet Joy® is sterk aan het groeien. Sinds januari 2020 ben ik al betrokken bij het merk. Sinds 2021 wordt door VHB Group International operationele ondersteuning gegeven op het gebied van productie, logistiek, opslag, financiële en juridische zaken en kan de Pet Joy® organisatie zich volledig richten op marketing en verkoop.