Ga terug

6 januari 2020

Nieuws

Gemondse Hebbes Academy genomineerd als Beste Opleider

De Hebbes Academy van de Brabantse ondernemer Arianda Schepens is door opleidingsplatform Springest genomineerd als Beste Opleider 2019. De Hebbes Academy richt zich op het opleiden van trainingsacteurs. De deelnemers waarderen de Academy met een gemiddelde score van 9.4. Daarmee sleepten oprichter Schepens en haar team deze nominatie in de wacht. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 9 januari in Bunnik.

Hebbes Academy

Oprichter Arianda Schepens startte haar Hebbes Academy ruim twintig jaar geleden in Gemonde, onder de rook van ’s Hertogenbosch. Zij had ruime ervaring als trainingsacteur en wilde ook anderen enthousiast maken voor wat zij beschrijft als ‘het mooiste vak ter wereld’. Haar werk als trainingsacteur combineerde zij met het vak van Casting Director. Vele acteurs stonden voor haar camera en zij zag ook daar de behoefte van acteurs om zich beter voor te bereiden op audities en castings. Bij professionals zag zij de wens zichzelf of hun verhaal beter te kunnen presenteren. Daardoor kwamen er naast de opleiding tot trainingsacteur ook workshops en trainingen presenteren, storytelling, werkgeluk en (camera)acteren. Arianda Schepens runt de Hebbes Academy samen met haar man Hans en een team van professionele trainers en opleiders.

Werkgeluk

Sinds afgelopen jaar vertelt Arianda Schepens ook over haar eigen ervaringen als ondernemer, vrouw en (trainings-)acteur. Dit doet zij met haar theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Met anekdotes, humor en liedjes verhaalt Schepens over vallen en opstaan en kiezen voor datgene waar je echt gelukkig van wordt. In werk en leven. “Ik kwam in mijn trainingen vaak mensen tegen die na een burn-out of ontslag echt een draai wilden geven aan hun carrière of leven. Die verhalen herkende ik in meer of mindere mate. Het klinkt zo makkelijk dat ‘veranderen’, maar dat valt soms dus best tegen. Je ziet ook dat de kosten van burn-out, zowel voor degene die het treft als voor de omgeving, steeds hoger worden. Ingrijpen is dus nodig. Met mijn verhaal wil ik anderen inspireren om ook echt te gaan voor wat je gelukkig maakt”, aldus Schepens.

Springest

Springest is een opleidingssite waar alles te vinden is om naast werk te leren. Bezoekers vinden er ruim 250.000 trainingen van bijna 7.000 verschillende aanbieders. Jaarlijks reikt zij de prijzen voor Beste Opleider uit aan opleiders met de hoogste waardering. Wie de prijs wint voor 2019 wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijk uitreiking op donderdag 9 januari in Postiljon Hotel in Bunnik. Zelf viel het platform dit jaar voor de derde keer in de prijzen als NRC Beste Werkgever. De uitreiking Beste Opleider 2019 is live te volgen via de Facebook-pagina van Springest.

Gerelateerd