Ga terug

1 oktober 2019

Gemeentesecretaris Peggy Hurkmans aanvaardt functie in gemeente Bernheze

Na elf jaar met plezier gewerkt te hebben in en voor de gemeente Heeze-Leende heeft gemeentesecretaris Peggy Hurkmans een functie aanvaard in de gemeente Bernheze. Per 1 december wordt zij daar gemeentesecretaris en algemeen directeur. De gemeente Bernheze heeft ruim 30.000 inwoners en bestaat uit zes kernen.

Peggy Hurkmans wordt per 1 december 2019 als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur  eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en is eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders.

Peggy Hurkmans

Peggy Hurkmans: “Ik heb elf jaar lang met heel veel plezier gewerkt in en voor de gemeente Heeze-Leende. Na een aantal jaren als afdelingshoofd van diverse afdelingen, mocht ik mijn carrière hier voortzetten als gemeentesecretaris. Als directeur van de organisatie kon ik mijn passie, in het verder ontwikkelen van deze organisatie en de hardwerkende mensen daarbinnen, breder inzetten. De afgelopen jaren hebben we dan ook stappen gezet in een nadrukkelijke verbinding met inwoners en maatschappelijke partners en ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking niet meer te stoppen is in onze netwerkmaatschappij. Ik ben trots op de dingen die we hebben bereikt. Voor mij is het nu tijd voor een volgende stap. Vandaag ben ik benoemd als gemeentesecretaris van de gemeente Bernheze. Ik ben ontzettend blij met deze stap en zie uit naar 1 december. Ik wil iedereen graag bedanken voor de fijne samenwerking en de plezierige tijd in Heeze-Leende”.

Gerelateerd