18 februari 2022

Gemeente Meierijstad van en voor ondernemers

Alle ondernemers in Meierijstad ontvangen deze week de speciale uitgave ‘Meierijstad van en voor ondernemers’. Vandaag overhandigde wethouder Economie, Jan Goijaarts, de eerste exemplaren aan Erik en Paul van Acht, eigenaren van Van Acht koel- en vriesopslag. Zij zijn één van de ondernemers in Meierijstad die in het magazine hun verhaal vertellen over ondernemen in Meierijstad en de rol die de gemeente daarbij kan spelen.

De gemeente Meierijstad vindt het belangrijk om, waar mogelijk, ruimte te bieden aan economische ontwikkelingen van bestaande bedrijven, nieuwe bedrijven aan te trekken en innovatie binnen het bedrijfsleven te faciliteren.

Wethouder Economie, Jan Goijaarts: “De 8.000 ondernemers in Meierijstad vormen de motor van onze lokale economie. In deze special zijn een aantal van hun ervaringsverhalen over ondernemen in Meierijstad te lezen. Onze gemeente staat er economisch goed voor. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden! Als het gaat om zaken als economie en werkgelegenheid is Meierijstad grootstedelijk.
We werken er hard aan om te zorgen dat Meierijstad een duurzame en economisch sterke gemeente blijft voor iedereen. Dat doen we samen met onze ondernemende partners waaronder Platform Ondernemend Meierijstad, ondernemersverenigingen, ZLTO de Meierij, de Bouwsociëteit, centrumorganisaties, de horeca-afdeling, StartUp Meierijstad, VOLOP en uiteraard onze ondernemers.”

De special ‘Meierijstad van en voor ondernemers’ is digitaal in te zien via https://ap.lc/8ZN4o