12 mei 2022

Financieel & JuridischInnovatie & Duurzaamheid

Geld besparen door cybersecurity!

Tijdens hét grootste cybersecurity event in Midden-Brabant ligt de focus op het bewust maken van jou als ondernemer; technisch, maar ook in houding en gedrag. Waarschijnlijk denk je het allemaal wel op orde te hebben, maar veel is nog onbekend.

Tijdens het cybersecurity event wordt er besproken welke risico’s jouw onderneming loopt en krijg je praktische handvaten om deze risico’s te beperken. Cybersecurity is voor bedrijven een hot topic. Waar hackers voorheen voornamelijk grote bedrijven troffen, moeten tegenwoordig ook MKB-bedrijven uitkijken en ervoor zorgen dat de beveiliging goed geregeld is.  

Voor wie denkt het goed geregeld te hebben, komt er zeker achter dat er nog een heleboel dingen zijn die anders moeten. Awareness vergroten bij medewerkers, gedrag is het grootste risico! 

Wil jij ook onbezorgd de zomervakantie in? Neem deel aan deze inspiratiesessie en krijg en inzicht in wat je nog te regelen hebt op het gebied van Cybersecurity?

Datum: donderdag 14 juli

14:00 uur Inloop  
14.30 uur Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88 
14.45 uur Financiële impact hack door Marcel de Boer – Financieel Directeur Hoppenbrouwers 
15.15 uur (On)mogelijkheden van cybersecurity door Jochen den Ouden -Ethical Hacker 
16.00 uur Break-out sessie 1 
16.50 uur Break-out sessie 2  
17.30 uur Afronding door de dagvoorzitter en start naborrel
18:30 uur Einde

Het programma start om 14.30 uur, nadien kun je niet meer inlopen en daarom vragen we je op tijd te zijn.

BREAK-OUT SESSIES
1. Tredion en Rabobank – Twan van den Brekel en Jan van Wijgerden
Nemen je mee in de werkwijze van een criminele hackorganisatie. Hoe gaan ze te werk? Ze zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in welke acties je zelf kunt nemen en welke oplossingen er zijn.  
2. VDT – Leonard Bijlsma
Wat kan je zelf doen? Een verhaal over (het belang van) awareness. Bang geworden van al het cybercrime-geweld? Dat snappen we, maar wist je dat je zelf ook dingen kunt doen? Praktische tips over organisatorische beveiligingsmaatregelen staan centraal in deze workshop. Alvast een tipje van de sluier; it`s all about awareness.
3. Station88 – Mark Doedee
Signalen herkennen en ervaren. Op een interactieve wijze word je meegenomen in een fraudezaak. 

Wees op tijd met aanmelden 

We willen natuurlijk iedereen netjes ontvangen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan en geef meteen aan naar welke 2 break-out sessies je voorkeur gaat. Tot dan!