Partner

16 december 2021

NieuwsInnovatie & Duurzaamheid

FUTURE PROOF ONDERNEMEN!

WTCE ONDERNEMERS VAN HET JAAR

Bijzondere ambitieuze familiebedrijven, ondernemers die zich laten inspireren door zakelijke kansen en een intuïtief gevoel hebben om de juiste keuzes te maken.

Wiljan Bazelmans, Bazelmans AV | Future Proof
“Nadat de restricties in de verhuurafdeling van ons bedrijf weer opgeheven waren hebben we een drukke en dankbare periode achter de rug. Toen de eerste tekenen van de persconferentie weer opdoken, waarbij het wel duidelijk was dat we weer een stapje terug moesten met z’n allen, is bij ons de sneltrein waarin we zaten weer een stoptrein geworden. Veel afzeggingen maar ook veel omzetten naar hybride of on-line events. Op dat laatste vlak hadden we natuurlijk voldoende ervaring en know-how opgedaan zodat we direct weer konden schakelen. Onze studio in Veldhoven is niet weg geweest en op dit moment zijn we de studio in Amstelveen weer op aan het bouwen.”

‘WTC·E Ondernemer van het Jaar 2021’
“Het was voor mij een volkomen verrassing om tot WTCE ondernemer van het jaar te worden verkozen. Zeker in een jaar waar onze branche rake klappen had gekregen. Gelukkig zijn we een sterk en solide bedrijf wat niet direct onderuit gaat in dit soort situaties maar het was voor ons wel een moment waarbij we snel moesten schakelen. Als je dan het juryrapport leest is het ook mede te danken aan deze snelle omschakeling dat we de prijs hebben mogen ontvangen. Ik ben dan ook nog steeds erg vereerd.”

Wat zijn de plannen richting de toekomst?
“Doorgaan in het mooie audiovisuele vak. Wel zelf heeeeel langzaam een stapje terug doen zodat de derde generatie het stapje naar voren kan gaan zetten.”

Bram Evers, Evercare | Future Proof
“Op dit moment zijn we aan ons bedrijf aan het werken. Dit wordt wel eens vergeten maar is heel erg belangrijk. Zo hebben we opnieuw naar onze automatisering, telefonie en andere zaken gekeken en waar nodig dit aangepast of vervangen. De volgende stap is opnieuw naar ons merk en identiteit te kijken. We verwachten daarmee weer klaar te zijn voor de toekomst.”

‘WTC·E Young Professional of the Year 2021’
“Young Professional van het jaar wil je eigenlijk niet zijn in een jaar als dit. Je wil naar evenementen om mensen te ontmoeten en te vertellen dat je er trots op bent. Dit was zoals we allemaal weten heel beperkt mogelijk. Neemt niet weg dat ik alsnog heel trots ben, veel leuke reacties heb gehad en de benoeming als heel bijzonder heb ervaren. Je voelt je binnen de club toch ineens een bekend persoon.”

Wat zijn de plannen richting de toekomst?
“In de toekomst willen we efficiënter gaan werken en zorgen dat we de klant een stap voor zijn. We zijn een uitstervend ras door alle overnames die er in onze branche plaatsvinden. Het aantal kantoren zoals wij zakt de komende jaren van ruim 6.000 naar 1.000 is de verwachting. De markt voor kleinere kantoren waar de klant centraal staat groeit zo alleen maar door. We merken dat nu al.”