Ga terug

13 september 2019

Training & Opleiding

Fontys haalt RUMAG naar Den Bosch

Het online lifestyle merk RUMAG is op 8 oktober te gast in het Fontys Denk Groter Debat! Hét gezicht van RUMAG, René Watzema en oprichter/eigenaar Thijs van der Heide gaan dan in het Theater aan de Parade in Den Bosch in gesprek met studenten van Fontys en andere geïnteresseerden.

Het Denk Groter Debat begin om 14.30 en duurt tot ongeveer 16.00. Na afloop is er muziek en een borrel en wellicht ook nog de gelegenheid om Thijs en René persoonlijk te ontmoeten. Behalve studenten van Fontys zijn zeker ook leerlingen en studenten van andere onderwijsinstellingen en andere belangstellen van harte welkom. De toegang tot het Denk Groter Debat is gratis, aanmelden kan vanaf maandag 16 september via  www.fontys.nl/pro

Over RUMAG RUMAG heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een online lifestyle merk van formaat, een mediabedrijf dat actief is op YouTube, tv en Facebook, waar het in 2017 de pagina met de meeste interactie van heel Nederland had. Meer nog dan populaire platforms als Dumpert en Ongelooflijk. Als eerste mediamerk van Nederland brak RUMAG onlangs door de magische grens van 1 miljoen volgers op Instagram. En dat allemaal door middel van citaten en quotes op social media, met de bekende puntjes achter ieder woord. Het merk bereikt met de quotes en vlogs 12 miljoen mensen per week en krijgt 1,5 miljoen likes per maand. RUMAG heeft inmiddels een eigen webshop met merchandise en fashion items en werkt samen met diverse influencers en merken.

Over het Fontys Denk Groter Debat Denk Groter Debatten zijn ‘college tour-achtige’ ontmoetingen tussen studenten van de vesrchillende Fontys opleidingen en toppers uit bijvoorbeeld politiek, wetenschap, sport en entertainment. De debatten worden uitgezonden op Omroep Brabant. In het verleden waren al grootheden als Mark Rutten, Paul de Leeuw, Guus Hiddink en Andre Kuipers te gast.

https://youtu.be/MESBrdOLSo0

Gerelateerd