20 juli 2021

Leisure & Cultuur

FIJNPROEVERSHOTEL MET DUIZEND WIJNEN OP DE KAART

Hotel Post Lermoos Viersterren-Superior: Haute Alpine Cuisine, Luxe & Spa

De culinaire gids 'A la Carte' tot de wijnkelder van Hotel Post Lermoos beste van Oostenrijk. En dat is welverdiend. De fameuze wijnkelder herbergt maar liefst 1000 verschillende wijnen bestaande bekende klassiekers, exquise creaties van jongeboeren en originele ontdekkingen. Het prachtige hotel met zijn Haute Alpine Cuisine is een echte aanrader voor fijnproevers.

De uitbundige wijnkaart laat zich lezen als een goed boek. Sommelier Almin Begic gewenst je graag met de mooiste culinaire wijncombinaties. Des gevraagd hij een proeverij waarbij je de wereld van wijnen verkent als nooit tevoren. Een proeverij die niet slechts is voorbehouden aan wijnkenners, maar ook aan leergierige gasten die nieuwe smaken smaken.

Alpine Haute Cuisine
Meesterchef Thomas Strasser heeft vele culinaire bezocht en bestudeert. Zijn Alpine Haute Cuisine is gebaseerd op streekproducten, afwijking van de eigen boerderij van het hotel. Zo ontstaan ​​​​gerechten die ontworpen zijn door landen van over de hele wereld, maar die ruimte laten voor smaken uit de regio. De onderscheidingen van de Hotel Post-keuken spreken voor zich: 2 koksmutsen & 14 punten van Gault Millau en 94 punten en 3 vorken van Falstaff eren de creatieve, culinaire kunsten van chef-kok Thomas Strasser.

Alpine Luxury Hotel, Gourmet & SPA – Hotel Post in Lermoos is een van de prestigieuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Gasten van over de hele wereld houden van de exclusieve sfeer, het fantastische eten en het mooiste uitzicht op de Zugspitze. Het hotel ligt op zeven uur autorijden van de Benelux en biedt alle faciliteiten die je van een viersterrensuperiorhotel mag verwachten. Van wellnessresort tot beauty Spa, van fitnessstudio tot massagesalon en van sfeervolle kamers tot sterrenrestaurant.

Het Spa-complex van Hotel Post heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter. Hier vind je vele sauna's waaronder een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je heerlijk tot rust in de Alpenweide of in de Rest-Dream-Rooms. Buiten ligt een groot pekelbad waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Hotel Post Lermoos biedt aantrekkelijke arrangementen waarbij je overdag actief bent in de prachtige natuur en daarna geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij. De arrangementen zijn inclusief ontbijtbuffet, lunchbuffet, haute-cuisine zesgangendiner en Post Alpin SPA met zwembaden, sauna's, stoombaden en ontspanningsruimtes. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at .

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673 22 81 0
E-mail: welkom@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Hier de familie ontvangen haar gasten met een gastvrijheid en gastronomie. Met veel passie en liefde voor het vak maken ze van Hotel Post een ervaring voor al hun gasten. De top in Alpine Luxury, Gourmet & Spa. Het pittoreske Lermoos bezit een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan je op alle mogelijke manieren genieten van de zomer: natuurwandelen, MTB-tochten, golfen, wilde spotten.