21 juli 2022

Tech, Ict & Smart

Familiebedrijf Van Stratum Elektrotechniek viert honderdjarig bestaan

Donderdag 21 juli 2022 is het precies 100 jaar geleden dat Elektrotechnisch Bureau Jacq. Van Stratum werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onder van drie generaties Van Stratum is het huidige Van Stratum Elektrotechniek uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Brainportregio Eindhoven. Op 21 juli wordt in het bijzijn van alle medewerkers op het bedrijf in Geldrop het officiële begin gegeven voor de uitvoering van dit bijzondere lustrumjaar.

Van Stratum Elektrotechniek heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een specialist op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Met 35 medewerkers en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde partnerbedrijven wordt er gewerkt aan opdrachten en bijzondere projecten voor bedrijven, instellingen en uitvoering.

Directeur Jac van Stratum: “Ik ben enorm trots op wat wij gezamenlijk hebben bereikt. Wij bouwen aan duurzame relaties. Met onze medewerkers, maar ook met onze klanten en leveranciers. Dat akte mijn opa en mijn vader ook. We werken niet voor niets al ruim 70 jaar voor DAF en 80 jaar voor het Anna Ziekenhuis.” Over de toekomst van de bedrijfsvoering van het familiebedrijf zegt hij: “Daniëlle en ik hebben drie kinderen waar ik wel een latente interesse voor het doorzetten van ons familiebedrijf bespeuren. Maar zij gaan eerst hun eigen ambitie achterna, daarna zien we wat de toekomst brengt.”