Ga terug

4 oktober 2021

Tech, Ict & Smart

Euregionaal netwerken op Limburg Leads

Limburg Leads, het businessevenement dat plaatsvindt op 20 en 21 oktober in MECC Maastricht, heeft als doel ondernemers te verbinden ten behoeve van een succesvolle euregio. Persoonlijk contact en toevallige ontmoetingen zijn hierbij van groot belang. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen met een volle beursvloer en een inspirerend sprekersprogramma rondom de thema’s digitalisering, mobiliteit, duurzaamheid & circulariteit en talent. De unieke innovatieve matchmakingtool draagt bovendien bij aan het creëren van waardevolle ontmoetingen en nieuwe euregionale netwerken.

Daarnaast pitchen innovatieve start-ups uit Nederland, België en Duitsland in de Start-Up Arena hun ideeën en creatieve oplossingen aan het aanwezige publiek en kunnen zij potentiële investeerders overtuigen in de speciaal daarvoor ingerichte Money Room. Een compleet programma dus gericht op directie en management van corporates en mkb, start-ups, kennisinstellingen en overheden om zo samen het zakelijk succes van deze bruisende regio te vergroten. Grens- en sectoroverschrijdend

Rubbing Elbows met MKB Limburg

Limburg Leads en MKB-Limburg slaan met ‘Rubbing Elbows’ de handen ineen en stellen hun omvangrijke netwerk open. Zij bieden een exclusieve ‘warme hand’ en brengen bezoekers persoonlijk in contact met interessante personen binnen hun netwerk. Er is namelijk niets zo fijn als een persoonlijke introductie. De MKB-straat op Limburg Leads fungeert daarbij als bruisende verzamelplek, waar belangrijke connecties ontstaan én worden verzilverd.

LWV Limburg Happening

De LWV Limburg Happening, het jaarlijkse event voor Limburgse ondernemers, wordt dit jaar georganiseerd tijdens Limburg Leads. Jaarlijks wordt er tijdens de LWV Limburg Happening een programma samengesteld rondom een actueel thema, met als doel LWV-leden te inspireren, te versterken met kennis en te verbinden met collega-ondernemers binnen het netwerk. Het thema van de LWV Limburg Happening 2021 is Artificiële Intelligentie (AI).

Limburg Leads Booster

Op woensdagavond vindt vanaf 19:00 uur de Limburg Leads Booster plaats, de grootste netwerkborrel van de euregio.

Ontmoet ondernemers uit de euregio en Brabant en laat je inspireren door de keynote sprekers, thematische paneldiscussies en verrassende masterclasses. Registreer gratis je bezoek via: https://registration.gesevent.com/survey/2onht13ybrvk9