19 januari 2023

HRMRetail & Marketing

Engels Group NV neemt Protechnic Ltd over

Engels Group, leverancier van producten in dienst van logistiek en een beter milieu, kondigt de overname van Protechnic Ltd. aan. Dat hebben beide bedrijven vandaag bekend gemaakt.  Met de overname wil het van origine Nederlandse bedrijf, een stevige voet aan de grond krijgen in het Verenigd Koningrijk.

 Protechnic Ltd is een productiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat al meer dan 25 jaar high end koffers en beschermende schuimrubberen interieurs levert aan industrie, defensie en aan een hele range andere branches.

Met deze acquisitie heeft Engels Group de mogelijkheid om haar bestaande klanten op het Europese vasteland te voorzien van deze unieke op maat gemaakte producten en kan zij ook het leveringsprogramma van Engels in het Verenigd Koninkrijk verder uitrollen.

 De overname past naadloos bij de ambities van Engels. Joost Engels, oprichter van de Engels Group: “De unieke gepatenteerde Exocase en Niocase zijn complementair aan het Engels leveringsprogramma, dit zorgt voor een verbreding van ons pakket aan oplossingen voor met name de high tech industrie, defensie en de medische wereld ‘’