24 mei 2022

Eindhoven Airport verwelkomt nationale luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines

Eindhoven Airport verwelkomt 23 juni de Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines. Hiermee voegt Eindhoven Airport weer een nationale luchtvaartmaatschappij toe aan haar portfolio. Aegean Airlines vliegt vanaf genoemde datum twee keer per week tussen Eindhoven en de Griekse hoofdstad Athene. Omdat Athene voor de airline een belangrijke hub is, kunnen reizigers vanaf de Griekse hoofdstad gemakkelijk naadloos verder reizen naar tal van Griekse eilanden en hoofdsteden. 

Aegean Airlines voert de vluchten uit op donderdag en zondag met een Airbus A320-NEO (174 stoelen). Dat toestel is een van de modernste- met de minste uitstoot en geluid- uit de Airbusvloot. 

Aegean Airlines, lid van Star Alliance, is een full service carrier hetgeen onder meer betekent dat aan boord een deel businessclass is en dat aan boord catering wordt aangeboden.  

Athene is in trek bij reizigers met een leisure-motief. Daarnaast is de bestemming interessant voor bedrijven in Brainport en voor Griekse studenten en werkenden die in Eindhoven wonen en familie/vrienden gaan bezoeken.