14 september 2023

HRMInnovatie & Duurzaamheid

Duurzame kerstpakketten - Juist nu.

Op zoek naar Kerstpakketten voor je bedrijf? Ga dit jaar eens voor een duurzaam pakket. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar het laat ook zien dat jullie als bedrijf het belangrijk vinden om groener te leven. In deze tijd van klimaatverandering geen gekke gedachte. In deze blog zullen we je informeren over de voordelen van groene kerstpakketten en waarom je uiteindelijk moet kiezen voor duurzame kerstpakketten.

Waarom duurzaam?
Duurzaamheid is de laatste jaren een punt wat steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Ook worden duurzame kerstpakketten steeds populairder, er zijn namelijk een aantal redenen waarom je duurzame kerstpakketten moet aanbieden.

  • Milieuvriendelijkheid: met de biologische en Fairtrade producten in het kerstpakket verpakt in recyclebare verpakkingen laat je een minimale impact achter op het milieu.

  • Minder verkwisting: Kerst is ook een feest van overdadigheid en weggooien van cadeaus die we niet leuk vinden. Daarnaast wordt er ook veel voedsel weggegooid.

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: door mee te doen met de duurzame kerstpakketten zet je je bedrijf goed op de kaart. Zo krijgen je klanten en (toekomstige!) collega’s een beter beeld van je bedrijf.

  • Uniek: met de kerstpakketten van Fitbox zorg je voor een unieke kerstervaring met een ruim assortiment aan duurzame, bruikbare maar ook kwalitatief hoogwaardige producten. Geef een keer geen blik ragout!

Duurzame kerstpakketten van Fitbox
Onze kerstpakketten worden in het duurzame proces van ons geleverd. Allereerst hebben we een energieneutraal kantoor, magazijn en showroom. Daarnaast worden onze pakketten ingepakt op sociale werkplaatsen waarvan de opbrengst aan goede doelen wordt besteed. Ook worden onze pakketten in meer dan 60 steden met een fietskoerier thuis bezorgd, zo wordt de CO2- uitstoot minimaal gehouden. Met het gebruik van FSC karton en vrijwel geen opvulmateriaal dragen we ook een steentje bij aan het milieu.

Unieke kerstervaring
Met de duurzame kerstpakketten van Fitbox zorg je voor een unieke kerstervaring van je collega’s. Met het ruime assortiment aan producten en kerstpakketten zal er altijd iets tussen zitten voor je werknemers. Gaat het nou om een actief pakket, een taste pakket met eco-producten of een pakket met een boodschappentas gemaakt van gerecycled materiaal, je kan het zo gek niet bedenken. Elk pakket is zorgvuldig samengevoegd om de wensen van de ontvanger te vullen. Zit er dan toch niks tussen voor je en wil je graag iets aanpassen is dat geen probleem. Je kan altijd je eigen collega’s verwennen door ze zelf een kerstpakket te laten samenstellen.

Gemakkelijk te bestellen
De kerstpakketten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website. Alle kerstpakketten zijn direct uit voorraad beschikbaar en kunnen zelfs nog tot 23 december besteld worden. Er is geen minimale bestelgrootte en een kerstpakket op maat is al vanaf 1 te bestellen. Fitbox levert gratis bij een bestelling van 25 kerstpakketten.

Maak dit jaar echt het verschil!
Dit jaar kan je een verschil maken op het gebied van milieu met de duurzame kerstpakketten van Fitbox. Door de duurzame producten zorg je voor een beter milieu, toon je je maatschappelijke verantwoordelijkheid aan en zorg je voor een unieke kerstervaring. Met een kerstpakket van fitbox kies je neit alleen voor een milieubewust pakket, maar ook voor een milieubewuste route van het pakket. Met de fietskoerier die in meer dan 60 steden bezorgd of de FSC verpakkingen wordt er overal aan gedacht. De pakketten zijn altijd aanpasbaar en gemakkelijk te bestellen via de website onder duurzame kerstpakketten 2023. Wacht niet langer en maak een milieubewuste keuze voor de feestdagen.