Ga terug

20 augustus 2019

De vertrouwde gezichten blijven

Ruim 18 medewerkers zijn trots en blij dat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren op de Horizonscholen in Oss. Na het gunnen van de aanbesteding die de stichting Saam had uitgeschreven, behoudt IBN het schoonmaakwerk op de 6 locaties van de Horizonscholen.

Al meer dan 10 jaar verzorgen de medewerkers van IBN de schoonmaak op de locaties De Regenboog, de Komeet - Blinkerd, de Noorderlicht, de Poolster en de Zuiderlicht 1e en 2e stroming. Met het vooruitzicht op het verloop van het huidige contract, heeft de Stichting Saam - waar de Horizon scholen onder vallen – de aanbesteding uitgezet. IBN is trots dat de gunning, uit zes deelnemende partijen, wederom naar het bedrijf is gegaan. Met de gunning blijft het werk voor de IBN-medewerkers die extra ondersteuning naar werk nodig hebben, behouden. Zij kunnen op de voor hen bekende locaties het werk blijven uitvoeren.

De Horizonscholen zijn een bekend fenomeen in Oss. In de kindcentra zijn diverse partijen gevestigd die dezelfde aanpak hanteren en één team vormen in het belang van het kind. IBN blijft daar een vertrouwd gezicht, waarbij geleverde kwaliteit voorop blijft staan.

Over IBN IBN is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al bijna 25 jaar maken we ons sterk voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 11 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.

Gerelateerd