18 september 2019

De vernieuwde ŠKODA SUPERB

De nieuwe SUPERB en SUPERB Combi vallen op door een nog scherpere vormgeving met een bredere grille en LED-koplampen (standaard). Een chromen strip verbindt de achterlichtunits optisch met elkaar. De SUPERB is ook leverbaar met EVO TDI-motoren. Deze nieuwe dieselgeneratie staat voor dynamiek in combinatie met efficiency en gunstige emissiewaarden. Tevens heeft de nieuwe SUPERB de modernste assistentiesystemen en connectiviteitsfeatures aan boord.

Goed op weg met de SUPERB en SUPERB Combi Business Edition

De Business Edition staat aan de basis van het vernieuwde SUPERB-gamma. Business Edition staat bij de SUPERB onder meer voor LED-koplampen, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief WLAN en de Phonebox voor draadloos opladen van de smartphone. Ook inbegrepen zijn Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist, Navigatie Amundsen met 8-inch kleuren-touchscreen, 1 jaar ŠKODA Care Connect en infotainment online en een driejarig abonnement voor de Mijn ŠKODA Module. En via smartlink zijn auto en smartphone snel en eenvoudig te koppelen.

superb-12-287821.jpg

Next level: de SUPERB Sportline Business

De ŠKODA SUPERB en SUPERB Combi Sportline Business hebben alle features van de Business Edition en vullen dat aan met onder meer de Virtual Cockpit (digitaal instrumentenpaneel), Full LED Matrix koplampen, de handige elektrisch bediende achterklep, Sunset-glas, progressieve stuurbekrachtiging, een sportonderstel en 18 inch lichtmetalen velgen in Glossy Black. De in zwart uitgevoerde grille, achterspoiler, diffuser en dakreling (Combi) benadrukken het sportieve karakter. In het interieur springen sportstoelen (voor en achter) met alcantara bekleding in het oog.

08-superb-sportline-983838.jpg

Gerelateerd