Ga terug

27 juli 2020

Leisure & CultuurZeeland

DE TIMMERFABRIEK VLISSINGEN

HERONTWIKKELING VAN EEN UNIEK MONUMENTAAL GEBOUW

Op een unieke locatie aan het water in Vlissingen Stad aan de Zee, in het rijksmonumentale gebouw De Timmerfabriek, ontwikkelt TEAM Concepts een imposant en vernieuwend Urban Leisure Hotel met 68 Boutique Hotel Kamers, twee- en viersoons Hotel Loft Appartementen en een fantastisch penthouse. Op de begane grond komen een geweldig restaurant, brasserie en bar. Een bruisende hotspot kortom in een geweldig landmark. De transformatie van de industriële, karakteristieke Timmerfabriek tot hotel start in het vierde kwartaal van 2020.

HOTEL MET HISTORIE
Dit schitterende industriële erfgoed was vroeger onderdeel van de beroemde Scheldewerf in Vlissingen en diende als de werkplaats waar meubilair voor scheepsinrichtingen werd vervaardigd.Deze rijke historie en het unieke karakter van de Timmerfabriek mogen nooit verloren gaan. Dat is het voornaamste uitgangspunt voor de ontwikkeling van het hotel en de horeca en in dit geweldige gebouw. Ontwikkelaar TEAM Concepts koos ervoor om de rauwe, industriële elementen, de onvolkomenheden en jarenlange slijtage te behouden en deze te complementeren met een passend interieur. Comfortabel en modern, dat wel, maar bomvol authenticiteit en karakter. Niets hierin is standaard. Alles is speciaal voor de Timmerfabriek uitkozen en gecreëerd.

HOTEL LOFT APPARTEMENTEN
Overal in de Timmerfabriek hangt die unieke, industriële sfeer. Maar nergens anders is dit zo overduidelijk aanwezig als in de Loft Hotel Appartementen voor 2 en 4 personen. Het begint al onderweg naar uw loftappartement. In de hal ziet u boven u het indrukwekkende atrium en onderin komt het gezellige geroezemoes vanuit de bar u tegemoet. Dan stapt u uw Loftappartement binnen. Het oorspronkelijke beton, de enorm hoge plafonds met betonnen draagbalken, de grote ruimtes en de indrukwekkende raampartijen van bijna 3 bij 4 meter...ongelofelijk, zo gaaf! Vanuit deze hippe en comfortabele plek met separate slaapkamer(s), living en luxe keuken kunt u met veel plezier dagen of weken Vlissingen en Zeeland verkennen.

HOTSPOT & BRUISEND MEETINGPOINT
In de Timmerfabriek zal het altijd gezellig druk zijn. Naast verblijfsmogelijkheden bieden we tal van horecafaciliteiten, toegankelijk voor iedereen, ook gasten die niet in de Timmerfabriek overnachten. Iedereen die zin heeft om in een hippe, levendige omgeving een ontbijt, lunch, diner, hapje en/of drankje te nuttigen, zal genieten van alles wat de Timmerfabriek te bieden heeft.

VERKOOP GESTART
De 16 Boutique Hotel Kamers en 52 Loft Hotel Appartementen in de Timmerfabriek worden verkocht aan particuliere investeerders. Een eenmalige mogelijkheid om een stukje industrieel erfgoed op een unieke plek te bemachtigen. Dankzij een uitstekend verhuur- en exploitatiemodel realiseert u een jaarlijks netto rendement van 4,5 tot 6%. Meer verkoopinformatie bij TEAM Leisure, www.teamleisure.nl/timmerfabriek

Gerelateerd