Partner

3 november 2022

Leisure & CultuurZeeland

De bouwactiviteiten gaan snel op het Timmerplein in Vlissingen

Hotel de Timmerfabriek is inmiddels al bezig aan haar 3e kwartaal op rij na de opening in de maand mei van dit jaar. Naast de Timmerfabriek zijn de gebouwen C-Dock en B-Lofts volop in aanbouw. Ook De Dokwerker is vol in aanbouw en bereikt in deze maand november zelfs haar hoogste punt. Dat is snel na de start bouw eerder dit jaar in de maand februari, waarbij de iconische oud-Scheldewerker meneer Murre het officiële startsignaal gaf.  Zo medio 2023 zijn de aan de Timmerfabriek omringende gebouwen gereed en is het Timmerplein een heerlijke ontmoetingsplek met mooie buitenruimten en uitstekende plekjes om te ontspannen. De Dokwerker Vlissingen gaat nog voor het zomerseizoen van 2023 open en van start. 

Een perfecte en logische uitbreiding van Hotel De Timmerfabriek
Onder het label Timmerfabriek Apartments zullen de 58 (hotel)appartementen in De Dokwerker Vlissingen verhuurd gaan worden in aanvulling op het reeds gelanceerde hotelconcept in Hotel de Timmerfabriek. Daarbij zal er verhuurd worden in een mix van zakelijke gebruikers en de toeristische markt. “Een uitstekende combinatie welke zal zorgdragen voor een goede bezetting, maar ook een perfecte aanvulling vormt op Hotel de Timmerfabriek” aldus Michel Kloeg van de gelijknamige hotelorganisatie Kloeg Collection die verantwoordelijk is voor de exploitatie en verhuur van zowel De Timmerfabriek als de Dokwerker. Om geïnteresseerden en belangstellenden in de gelegenheid te stellen om ééns een kijkje te komen nemen op het Timmerplein en bij het project De Dokwerker Vlissingen, wordt het event ‘De Dokwerker by Night’ georganiseerd. 

Ontdek de ontwikkelingen tijdens ‘De Dokwerker by Night’
Op vrijdag 11 november a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur is er de mogelijkheid om de locatie te bezoeken die voor deze gelegenheid bijzonder zal worden ‘aangelicht’ om de ‘by night sfeer’ te versterken. De ontvangst zal zijn in Hotel de Timmerfabriek aan de Albionkade 301 te Vlissingen, alwaar de bruis en dynamiek ook voelbaar is op de vrijdagavond. Voor diegenen die dat leuk en interessant vinden kan er natuurlijk uiteraard ook een rondleiding verzorgd worden in de Timmerfabriek. “We proberen altijd op bijzondere momenten het publiek uit te nodigen om een kijkje te komen nemen op één van onze ontwikkellocaties en zo is ook hier weer een leuk event ontstaan in de vorm van De Dokwerker by Night” zo legt Alexander Snoodijk van TEAM Leisure uit. “We zijn trots op het project en delen deze trots graag op 11 november in de vroege avond. En desgewenst vertellen wij natuurlijk ook graag over de laatste investeringsmogelijkheden die er nog zijn met interessante vanaf-prijzen en een prima netto rendement”. Bij eventuele belangstelling is het raadzaam om uw voorgenomen komst kenbaar te maken aan TEAM Leisure via 088-1900 222 of info@teamleisure.nl zodat zij een gastvrij ontvangst voor éénieder kunnen voorbereiden.