Partner

27 mei 2021

Sport

De aanvoerders van ambitie, een mooie club!

BrabantSport heeft een businessclub zoals geen andere organisatie of vereniging die kent. Bij BrabantSport ben je namelijk geen supporter van één club. Maar aanvoerder van sport in de gehele regio. Je investeert in sportieve innovaties, je draagt bij aan topsport en talentontwikkeling, je maakt sport voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met een beperking of aandoening én je helpt topsportevenementen naar Brabant te halen! 


Brabant sterker door sport 

Al onze aanvoerders delen één ambitie. Bijdragen aan een sterker Brabant door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Brabant is een provincie waar hard gewerkt en geïnnoveerd wordt, een provincie die wil investeren in een top woon- en leefklimaat. Sport is daarvoor onmisbaar. Zeker in deze tijd waarin corona extra aantoont hoe belangrijk sport en bewegen is.  


Volop motivatie en inspiratie, ook nu 

Normaal gesproken biedt BrabantSport gedurende het jaar verschillende momenten om te netwerken. Bijvoorbeeld tijdens de topsportevenementen die mede vanuit BrabantSport mogelijk gemaakt worden. Maar ook in het afgelopen jaar is gebleken dat BrabantSport op andere manieren volop inspiratie en motivatie biedt.  


Team BrabantSport energizers 

Teams, Zoom, Google Meet…het was dé manier om met elkaar in contact te blijven voor veel bedrijven. BrabantSport verzorgde in aanwezigheid van Team BrabantSporters zoals wielerfenomeen Mike Teunissen en topschermer Bas Verwijlen online energizers voor de aanvoerders van ambitie. Hierbij werd het hele bedrijf gemotiveerd en geïnspireerd vanuit de topsportmentaliteit van onze Brabantse helden.  


BrabantSport golftoernooi 

Buiten sporten met een grote groep ging helaas nog niet. Maar in klein comité kon dit wel.  

Daarom golfen wij in kleine clubjes met onze aanvoerders. De resultaten worden bijgehouden en tijdens een finaledag aanstaande zomer wordt de uiteindelijke winnaar bepaald.  


Samen fietsen en achter de schermen bij topsport evenementen 

Daarnaast werden er ook andere initiatieven op touw gezet. Van samen wielrennen door het Brabantse land tot live een kijkje achter de schermen tijdens een topsportevenement. Bij BrabantSport is er altijd een manier om toch verbonden te blijven met elkaar. Ook worden er regelmatig bedrijfsbezoeken georganiseerd, zodat aanvoerders juist in deze tijd via korte lijntjes onderling nieuwe business kunnen vergaren .  

Meer weten over deze bijzonder businessclub? Check www.brabantsport.nl of neem contact op met manager Partnerships Marcel Balkestein via marcel@brabantsport.nl.