Partner

12 oktober 2021

Retail & Marketing

CREATIEVE CAMPAGNES ÉCHT IMPACT LATEN

Wij zijn Today is Canday. Bureau voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Die impact willen genereren voor hun merk. Durfals die geen bestaand publiek lénen, maar een éigen publiek creëren. Transparant. Multidisciplinair. Even realistisch als visionair. Voor iedereen die onze mix van creatives én nerds, als springplank voor nieuwe ideeën ziet.

Magie & Mechanisme

Today is Canday bedenkt en ontwikkelt creatieve campagnes die merken en mensen verbinden en in beweging brengen. Met frisse ideeën, die aandacht trekken door hun magie (vorm & verhaal) en die effect hebben door slimme mechanismen (tactiek & technologie). Vier pijlers, die, indien juist gebruikt, het verschil maken.

Create. Activate. Accelerate.

Wij geloven erin dat creativiteit kan, nee moet, bijdragen aan de doelstellingen van bedrijven. Door het activeren van hun doelgroepen, of deze nu extern of intern zijn. En zo bedrijven verder te helpen groeien, transformeren en ontwikkelen. Daar staan wij voor en daar mag je ons op afrekenen.

Creative Mathness

Onze kennis houden we niet voor onszelf, dat mag gedeeld worden. Om bedrijven te helpen (zelf) meer uit hun campagnes te halen, hebben we daarom ons ‘Campaign Playbook’ geschreven. Hierin nemen we iedereen die dat nodig heeft of interessant vindt stap voor stap mee in het creëren en realiseren van impactvolle campagnes door creativiteit en data te combineren. Je leest wat er allemaal bij komt kijken om een campagne te starten, welke disciplines hier (idealiter) bij komen kijken, hoe je doelstellingen kunt behalen en wat je zelf in huis moet hebben. Daarnaast geeft het zowel de doorgewinterde marketeer als de minder ervaren marketeer inzichten die meteen toepasbaar zijn binnen het bedrijf. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan is ons Campaign Playbook via onze website te downloaden.

"Onze kennis houden we niet voor onszelf, dat mag gedeeld worden."

Samenwerken

We werken samen met prachtige Brabantse bedrijven zoals Hoppenbrouwers Techniek, Brabant geeft Energie en Van der Velden Rioleringsbeheer. Maar ook (internationale) merken als Domino’s Pizza, HORNBACH, Merz Aesthetics en ElectroWorld voelen zich thuis bij ons bureau. Of het nu retailformules zijn of business-to-business merken; overal waar creativiteit, goede content en een slim mechanisme doelstellingen kan (helpen) realiseren, is Today is Canday van toegevoegde waarde. Dit is ook de basis voor de samenwerking met Brabant in Business waarbij we het platform nóg meer toegevoegde waarde gaan geven voor bedrijven. Benieuwd wat dit platform voor u kan betekenen? Maakt gerust dan eens een afspraak!