Partner

5 oktober 2023

Tech, Ict & Smart

Continuïteit van je IT en OT omgeving

Organiseert Equans een seminar om organisaties bij te praten over de ontwikkelingen op IT-gebied voor 2024 en daarna. De specialisten van CID (cybersecurity, Infrastructure en datacenter) zullen tijdens dit kennisevent hun ervaringen delen betreffende cybersecurity, certificeringen, het beheren van IT/OT netwerken en meer. Wat zijn de essentiële voorwaarden om de continuïteit van je IT/OT-omgeving te waarborgen? 

Equans heeft een uiteenlopend, interactief programma samengesteld m.m.v. Leon Gubbels - CERT Equans, Jordy Mullers, CISO Equans, Brand Compliance, futurist Richard van Hooijdonk en meer. 

Het is een middag met 6 actuele onderwerpen, waarvan iedere deelnemer er 3 kiest.  

Een greep uit het niet te missen programma:  

  • Zo beschermt een enterprise organisatie zich tegen cyberaanvallen en wat je zelf kan doen.

Equans heeft met 90.000 medewerkers in meer dan 20 landen een behoorlijke digitale en fysieke footprint. Hoe groter deze footprint hoe meer mogelijkheden voor aanvallers en daarmee een grotere cyberdreiging. Tijdens deze interactieve sessie neemt Leon Gubbels je mee in de maatregelen die Equans neemt om zich te wapenen tegen deze aanvallen en continue cyberdreigingen.  

  • De bijdrage van cybersecurity aan het versterken van merkreputatie, klantvertrouwen en operationele efficiëntie.

Ontdek hoe het beschermen van OT-systemen essentieel is voor de continuïteit en veiligheid van industriële en kritieke infrastructuren. De strategie om waarde te creëren met cybersecurity staat centraal. We gaan dieper in op hoe organisaties cybersecurity niet langer als een kostenpost kunnen beschouwen, maar als een middel om voordeel te behalen. 

  • Hoe blijf je compliant volgens alle benodigde certificeringen?

Door het verkrijgen van de benodigde keurmerken en/of certificeringen behalen organisaties het gewenste niveau van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. Hiermee stralen organisaties naar haar klanten en leveranciers uit dat zij prettig zaken met hen kunnen doen. 

Met de inspiratiesessie van futurist Richard van Hooijdonk sluiten we de dag gezamenlijk af.  

Voor wie? 
Dit seminar is bedoeld voor directies en beslissingnemers die zich op niet-technisch niveau willen laten voorlichten en het gesprek met Equans en de andere aanwezigen aan willen gaan over cybersecurity, infrastructuur en data.    

Deelname is gratis.
Ook verzorgt Equans de lunch en wordt de middag afgesloten met een gezellige borrel, op een schitterende nazomerse locatie: Beachclub Degreez te Panheel.  

Klik voor het gehele programma en inschrijving hier.